Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Aquamar, Vilamoura

 

Boende i marinan i exklusiva Vilamoura!

 

På Aquamar bor man idealiskt ett stenkast från den imponerande marinan i Vilamoura, där restauranger, pubar, barer och caféer ligger tätt invid den imponerande paraden av exklusiva båtar och fartyg. Den trevliga marinapromenaden man precis utanför dörren och bland alla de kända restaurangerna ligger den svenskägda topprestaurangen Aquavit – väl värd ett besök.

 

På Aquamar har de flesta lägenheterna två sovrum och två badrum, samt ett begränsat antal med ett sovrum. Samtliga lägenheter är fullt utrustade för longstayvistelse med stort vardagsrum, fullt utrustat kök , bra Wi-Fi samt internationella TV-kanaler. Anläggningen har ett trevligt poolområde med solstolar – en pefekt plats för umgänge med övriga PT Golf-gäster på plats.

 

I Vilamoura finns ’allt’. Ett oräkneligt antal restauranger, shopping för alla smakriktningar, casino, parker, ett rikt kulturutbud samt direkt access till sandstränderna – allt på promenadavstånd från Aquamar. Strosa genom marinan vidare till närbelägda Quarteira där fiskmarknaden är öppen dagligen med ett rikligt utbud på all havets fisk och skaldjur. Havsfisketurer utgår från Vilamoura Marina under hela året samt även mindre kryssningar utefter kusten.

 

Från Vilamoura är man snabbt uppe på motorvägen Via de Infante (A22) för utflykter längs den mångfacetterade Algarvekusten. Avståndet till Faro flygplats är endast 24 km.

>
>

Vi har en rad olika golfpaket och kombinationer i Centrala Algarve som huvudsakligen bygger på de högt rankade banorna Vila Sol i Vilamoura (körtid ca 10 min), Vale do Lobo i Quarteira (15 min) och Pinheiros Altos i Quinta do Lago (25 min). Utöver dessa banor kan man köpa eller uppgradera till rundor (alltid i pack om fem) på Quinta do Lago (Laranjal, North & South) samt Dom Pedro (Old Course, Millenium, Pinhal, Victoria & Laguna) till bra priser. Samtliga banor ligger inom 30 minuters körning från Aquamar. Kontakta oss om ni inte hittar ert perfekta golfpaket här på sidan!

 

Tidsbokning för eget spel på görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt vad gäller Vila Sol och Pestana även i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster.Våra tävlingar i området spelas på Vila Sol i Vilamoura och anmälan till tävling görs i Gästportalen.

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Centrala Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni av vår golfvärd på plats era vouchers för ert golfpaket. Välkommen!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool
Städning var 10e dag
Garage under byggnaden, med hiss
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Hiss Ja, till samtliga lägenheter
Balkong Ja, samtliga lägenheter
Städning Ja, var 10e dag. Städutrustning finns i lägenheten
Restauranger Ja, flera inom gångavstånd
Reception Ja, dygnet runt
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffekokare Ja

 

Boende och golfbanor


 

Aquamar

Aquamar, Vilamoura , Portugal

Vale do Lobos Golf Club

Vale do Lobos Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Quinta do Lago Golf Club

Clube do Golfe da Quinta do Lago, Almancil, Portugal

Dom Pedro Golf Club

Dom Pedro Pinhal Golf Course, Vilamoura, Portugal

Dom Pedro Laguna

Dom Pedro Laguna Golf Course, Vilamoura, Portugal

Dom Pedro Millennium

Dom Pedro Millennium Golf Course, Vilamoura, Portugal

Bilder och klipp


 

Priser säsongen 2020/2021


 

Tidsperiod: 01 Oktober – 31 Maj

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.