Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Vale da Lapa

 

 

Vale da Lapa är vårt femstjärniga boende i härliga Carvoeiro-området!

 

Vale da Lapa i Carvoeiro-området är vår nya trevliga samlingsplats för Skandinaviska golfare under vinterperioden med närhet till ett stort antal golfbanor samt till den härliga fiskebyn Carvoeiro med sin gemytliga atmosfär. Koppla av här med nya och gamla golfvänner och delta i våra tävlingar, mingel och middagar.

 

Carvoeiro är en pittoresk och traditionell portugisisk semesterort, som ligger på en fantastisk kuststräcka av gyllene stränder och inramad av den dramatiska naturen. Staden ligger mycket vackert uppe på klipporna ned mot Atlanten och är ett fantastiskt resmål för besökare som önskar en lugn och avslappnad semester i en karaktäristisk och charmig stad. Den lugna atmosfären omfamnar med sina många trevliga små restauranger, caféer och barer där det bjuds nyfångad fisk, goda kötträtter samt närodlade grönsaker och frukt.

 

Spännande utflyktsmål finns det i princip obegränsat av. Bara några hundra meter öster om stadens centrum och strand ligger Algar Seco, en imponerande grottbildning orsakad av Atlantens korrosion genom årtusendena. Ytterligare några kilometer västerut får den grottintresserade sitt lystmäte vid Praia de Benagil vilka man kan besöka med båttur från den lilla byn Benagil. Dessa grottbildningar räknas som en av Europas främsta. Västerut är ett besök till pittoreska Ferragudo att rekommendera, och vill man ha en dos av ‘storstadens puls’ rekommenderas ett besök till Portimão med sitt breda restaurang- och kulturutbud.

>
>

Vale da Lapa är ett 5-stjärnigt boende där ni bor i townhouse i två etage med uteplats, balkong, 2 sovrum, stort ljust vardagsrum och fullt utrustat kök för longstayvistelse. I köket finns spis, ugn, kylskåp, mikrovågsugn, kaffemaskin, brödrost, diskmaskin och tvättmaskin. Handdukar och sängkläder tillhandahålls och byts var tionde dag. Området har 24 timmars bevakning.

 

Vale da Lapa ligger på en höjd ovanför Carvoeiro med utsikt mot havet och prunkande grönområden. Samtliga townhouselägenheter är luftkonditionerade och en trevlig uteplats med bord och stolar i anslutning till vardagsrummet. Här finns en lummig utomhuspool med solstolar, omgiven av grönområden och blommor . Från boendet är det ca 4 km ned till Carvoeiros karakteristsika och vackra sandstrand och den lilla stadens mysiga centrum som är fullt med restauranger, caféer och små butiker.

 

Från Vale da Lapa når man lätt många av banorna i golfpaketet. Till trevliga och populära Silves är det blott en kvarts körning. De mycket trevliga och lättpromenerade tvillingbanorna Alamos och Morgado (där Europatouren spelats) ligger ca 25 minuters körning åt nordväst. Palmares, mellan Lagos och Portimão, håller mycket hög standard och har havsutsikt på de flesta hålen samt fantastisk utsikt från klubbhuset.

 

Vårt unika golfpaketet Västra Algarve – Valfri Golf innebär spel på hela 15 olika golfbanor utefter kusten, från Santo António längst i väster till Vila Sol i Vilamoura.

 

Alltså, med PT Golf har ni marknadens i särklass bredaste och bästa golfpaket med hela 15 högklassiga golfbanor för alla spelnivåer och smakriktningar. Lång och tufft eller kortare och mer tekniskt. Platt och promenadvänligt eller kuperat och hisnande. Spela på bara en eller ett fåtal banor, eller testa en ny bana ”varje dag”. Möjligheterna är nästan oändliga!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst Wi-Fi internet
Internationella TV-kanaler och DVD-spelare
SPA, gym, inomhuspool och 2 utomhuspooler
Städning var 7:e dag, med byte av lakan och handdukar
Liten matbutik på området
Parkeringsplats utanför boendet
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Balkong Ja, i samtliga lägenheter
Avstånd centrum 3 km
Restauranger Ja, finns på området
Safebox Ja
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja
Spis Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja
Hårtork Ja

Boende och golfbanor


 

Águahotels Vale da Lapa

Águahotels Vale da Lapa

Palmares Golf Club

Palmares Golf Club

Boavista Golf Club

Boavista Golf Club

Penina Golf Club

Penina Golf Club

Santo Antonio Golf Club

Santo António Golf (Parque da Floresta)

Espiche Golf Club

Espiche Golf Club

Morgado Golf Club

Morgado Golf Course, Portimao, Algarve, Portugal

Alamos Golf Club

Alamos Golf Course, Portimão, Portugal

Salgados Golf Club

Salgados Golf Course, R. do Golfe, Guia, Albufeira, Portugal

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Amendoeira Golf Resort

Amendoeira Golf Resort

Bilder och klipp


 

Priser säsongen 2024/2025


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.