Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Certifierade och säkra lägenheter för longstay

 

PT Golf – longstay med certifierade lägenheter, bilar och golfbanor

 

Vi får dagligen frågor från såväl nya som återkommande Gäster kring säkerheten under en longstayvistelse under denna COVID-19 pandemi.

 

Boende Saken är den att boende i en egen självhushållslägenhet är det säkraste och tryggaste sättet att semestra utomlands i dessa tider. I princip lever man som hemma, handlar och lagar sin egen mat och äter ute ibland på någon trevlig och säker restaurang. Dedikerad servicepersonal gör fortlöpande speciella inspektioner och rengöringar i våra lägenheter med specificerade medel för att eliminera riskerna för smittspridning. Samtliga våra samarbetspartners arbetar enligt den framtagna Clean & Safe-certifieringen för minimal risk och maximal trygghet (läs mer här).

 

Bil Egen hyrbil, givetvis iordningställd och desinfecerad enligt Clean & Safe, på plats gör alla transporter säkra och trygga under vistelsen. Ett antal Gäster väljer att bila ned genom Europa ner till Portugal för att därmed undvika nära kontakt med andra under resan.

 

Flyg Utökad och förbättrad kontroll och hantering är ikraft hos såväl flygplatser som flygbolag. Incheckning, säkerhetskontroll och ombordstigning görs noggrannt och med distans. Mask är obligatorisk ombord och servering av mat och dryck är begränsad. Noterbart vad gäller vistelsen ombord är att ”luften i ett flygplan filtreras 15 till 30 gånger i timmen vilket gör att 99 procent av damm och mikroorganismer, som virus, elimineras” (läs mer här).

 

Golf Naturligtvis är det inte krav på mask på golfbanan (men däremot inne i klubbhuset). Vissa restriktioner finns såsom inga bolltvättar eller krattor samt ”grunda koppar” för att undvika kontakt med flaggstången. Vagnar och golfbilar hanteras och desinfeceras enligt Clean & Safe-protokollet.

 

Samhället Vid inköp i butik och besök på offentliga platser följer man de tydliga instruktioner och restriktioner som finns. Mask ska bäras inomhus (dock ej när man sitter till bord och äter/dricker) och social distans respekteras i alla lägen. Antalet platser på restauranger och caféer är begränsat för att säkerställa distans mellan bord och gäster. Det skall observeras att Portugal har klarat och hanterat COVID-19 pandemin på ett mycket förstklassigt sätt med förhållandevis lågt antal smittade och avlidna som vi rapporterat tidigare.

 

Varmt välkomna! Vi ser fram emot att ta väl och säkert hand om er under er shortstay- eller longstay-vistelse i egen lägenhet, med egen bil och fantastisk golf på marknadens bästa utbud av högklassiga, gröna och soliga golfbanor. 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se