Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Välkomna till(baka) säsongen 2022/2023!

Nu har våren kommit på allvar till Sverige och Skandinavien och naturligtvis är det fullt fokus på golf därhemma dagarna och de ljusa kvällarna i ända.

 

Men, likväl vet vi ju alla vad som väntar under vinterhalvårets regn och rusk, så detta med gröna soldränkta fairways i kortbyxor i november kan/bör man ju planera för redan nu 👍

 

Härnere hos oss i Algarve pågår nu arbetet för fullt inför den kommande longstaysäsongen 2022/2023, dvs oktober till april. Vi har nu uppdaterat vår hemsida med alla erbjudanden och priser och arbetar dessa dagar för högtryck med att sända ut våra offerter och boka in våra Gäster.

 

Efter en efterlängtad ’comeback. den gångna säsongen 2021/2022 är nu intresset rekordstort inför hösten. Inte bara är antalet intresseanmälningar rekordhögt, vi är också oerhört glada och stolta över det mycket stora antalet nya Gäster som hittat till oss. Tack till er alla trogna återkommande PT Golf-Gäster som rekommenderar oss till era vänner och bekanta!

 

Många orter och boenden är redan nu på god väg att bli fullbokade så har ni inte gjort det ännu, sänd in er intresseanmälan redan idag!

 

Vi önskar er alla varmt välkomna till en underbar longstaysäsong 2022/2023 med oss, era vänner på PT Golf!

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se