Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Fullbokat på många orter/boenden till hösten!

I pandemins efterdyningar blev vi försenade med vårt offererande detta år, vilket vi ärligt och uppriktigt ber om ursäkt för. Vi är väl medvetna att många av er lämnade in era intresseanmälningar för länge sedan, många redan förra hösten, och i år fick vänta alldeles för länge.

 

Den ökända pandemin har ställt till det på flera sätt för oss inför och under offert- och bokningsarbetet. För det första drog avtalsförhandlingarna och -uppdateringarna ut på tiden, och med i många fall kraftiga prishöjningar till följd. För det andra har vi på många orter och boenden väsentligt lägre tillgänglighet än tidigare säsonger, mycket på grund av att att många ägare helt sonika flyttat ned till Algarve under pandemin och numera själva bor i de lägenheter de tidigare lämnade till boendena för uthyrning.

 

Detta har tyvärr lett till att flera av våra Gäster kanske inte kunnat boka sitt favoritboende … men vi hoppas att många ser det från den ljusa sidan och ser fram emot att pröva något nytt!

 

Den svåraste, dvs hårdast bokade, perioden är 01/10 till 05/11, därefter lättar det och möjligheterna ökar betydligt. November och december – för att inte tala om januari! – är ju klimatmässigt härliga månader med god tillgång till starttider på golfbanorna och skönt avkopplande tempo härnere i longstayparadiset.

 

I skrivande stund finns, med stor sannolikhet, tillgänglighet på följande boenden för ankomst i oktober:

Västra Algarve: Salema Beach, Boavista, Vista Marina

Centrala Algarve: Patio Suites

Östra Algarve: Quinta do Morgado, Tavira Convento

Costa de la Luz: Punta Umbria, El Rompido, Leo San Bruno, Isla Canela, Islantilla

Cádiz-området: Novo Sancti Petri Apartments

Costa del Sol: Manilva Sun, Cortijo del Mar

Lissabon-området: Bom Sucesso, Eden Estoril

 

Vi önskar er alla varmt välkomna till en underbar longstaysäsong 2022/2023 med oss, era vänner på PT Golf!

 

Välkomna med er intresseanmälan!

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se