Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Spanienspecial i nya PT Golfnytt!

 

Vi säger än en gång välkommen till 2020 – det nya världshandicapsystemets år! Vi på PT Golf ser fram emot ett nytt decennium fyllt av marknadens bästa longstay med kära återseenden, nya fina bekantskaper, oräkneliga skratt och leenden samt mängder av minnesvärda golfupplevelser med världens bästa Gäster!

 

I årets första PT Golfnytt bjuder vi på en Spanienspecial med en närmare titt på våra två fantastiska nyheter: Estepona Miguel Ángel på Costa del Sol och Punta Umbría på Costa de la Luz.

 

På en vacker halvö strax söder om El Rompido  och El Portíl på Costa de la Luz, välkomnar vi er till Punta Umbria – ett fantastisk trevligt och centralt beläget boende bara 300 meter från Atlantens evighetslånga sandstrand och med valfritt spel på våra tio fantastiska golfbanor av varierande karaktär, längd och känsla!

 

En fantastiskt trevlig och spännande nyhet på medelhavskusten är Estepona Miguel Ángel – ett mysigt och centralt stadsboende i den spanska pärlan Estepona, bara tvåhundra meter från strandpromenaden! Välkomna till en genuin andalusisk stad med fantastisk blomsterprakt, bubblande gatuliv året runt och upp till fyra golfbanor inom en halvtimmes körning.

 

 

Hela numret läser du här! Trevlig läsning!

 

 

Missa inte nästa nummer, anmäl dig till våra nyhetsbrev och få PT Golfnytt rakt i inkorgen. Nästa nummer kommer i början av mars, på återseende!

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se