Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Säsongens första PT Golfnytt är här!

När nu höstmörkret tar sitt grepp om Sverige och Norden är det dags för oss att bjuda på lite inspirerande läsning. Det är ju nu som golfsäsongen rullar igång på riktigt härnere i Portugal och Spanien med perfekt väder, banor i toppskick och långa ljusa dagar!

 

Så varför inte göra slag i saken och planera in en longstay med oss härnere i Algarve och/eller södra Spanien?! Vi har fortfarande ett fåtal platser kvar i höst, men desto mer tillgänglighet än så länge  till våren!

 

I detta ’comeback’-nummer av PT Golfnytt kan ni läsa mer bl.a. världens bästa skinka, johannesbröd, vår nya pärla Laguna Resort samt ännu bättre golfpaket i Östra Algarve.

 

Efter det senaste 1½ året av påtvingad ”longstaypaus” är vi verkligen superdupermotiverade och angelägnare än någonsin att överträffa era förväntningar på longstay golfresor till Portugal och Spanien. Med över 50 högklassiga boenden och mer är 70 banor för alla smaker och spelnivåer ser vi fram emot att få hälsa er välkomna till oss – än en gång eller för allra första gången!

 

Hela numret läser du här!

 

 

Missa inte nästa nummer, anmäl dig till våra nyhetsbrev och få PT Golfnytt rakt i inkorgen. Nästa nummer kommer i början av november.

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se