Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Nu ser vi det! Ljuset i slutet av tunneln

 

Det har varit, och är fortfarande, en lång, krokig och svår väg igenom och ut ur den pandemisituation som drog in över oss alla för strax över ett år sedan. Men – trots att vi som sagt inte ”är över bäcken” och därmed ännu inte kan ”ropa hej” – så fortsätter kurvorna nedåt ordentligt i ”våra länder” Portugal och Spanien. Sverige kämpar på fortfarande med en envis kurva som inte riktigt vill plana ut och sjunka, men vi håller tummarna så det knakar!

 

Men, vi ser ljuset i slutet av tunneln och ser nu alla fram emot en höst när man kan resa igen och njuta av longstay härnere i Europas sydvästra hörn. Längtan efter solsken och gröna fairways under vinterhalvåret har kanske aldrig varit större, vilket vi också ser på antalet intresseanmälningar inför den kommande säsongen 2021/2022 som rullar in på ett mycket glädjande sätt. Så, om ni inte gjort det ännu, välkommen att skicka in er intresseanmälan via formuläret här på hemsidan!

 

Förutom att kurvorna ser ’bra’ ut så rullar vaccineringen på i ungefär samma takt i Portugal och Spanien som i Sverige, enligt i allt väsentligt samma tidsplan och prioriteringslista. I Portugal räknar man med att 70% av befolkningen ska vara vaccinerade efter sommaren och sedan att hela befolkningen innan årets slut.

 

 

Vi hoppas nu att allt nu fortsätter stabilt i denna positiva riktning och ser med försiktig optimism och tillförsikt fram emot en säker och trevlig Longstay-höst med sol, golf och njutning härnere i Europas sydvästra hörn.

 

Följ den globala utvecklingen på faktasidan Our World In Data.

Ta del av Svenska Ambassadens löpande information inför er kommande resa här: Portugal respektive Spanien

 


 

Avslutningsvis dammar vi av en riktigt gammal klassisk låt med The Beatles från 1970. Titeln har en viss symbolik i dessa tider, då vi ju onekligen befinner oss på en lång och slingrande väg tillbaka till något slags ’normalt’ liv och leverne igen post-Corona…

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se