Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Vi ses väl säsongen 2021/2022!?

 

Den positiva utvecklingen fortsätter härnere i Europas soliga sydvästra hörn! I Portugal och Spanien har nu – liksom i Sverige – en fjärdedel av befolkningen fått sin första vaccinationsdos! Portugal ståtar dessutom vidare som ett av de länder i Europa som har den absolut lägsta smittspridningen de senaste 14 dagarna (63 nya fall per 100.000 invånare) och även Spanien visar ’bra’ till (250). Vi fortsätter hålla tummarna för att det ska vända nedåt ordentligt i Sverige (727) också! Se senaste kurvorna nedan.

 

I lördags 1:a maj öppnades äntligen landgränsen mellan Portugal och Spanien efter flera månaders stängning. Mycket välkommet för både lokalbefolkning och oss golfare som nu återigen kan spela på bägge sidorna och njuta av ’det bästa av två världar’ både golfmässigt och gastronomiskt. I Spanien öppnade Andalusien upp sina provinsgränser igen i torsdags 29/04 varvid man nu kan röra sig fritt inom hela regionen.

 

Offereringen inför hösten är nu i full gång och det är högtryck på intresset bland både gamla och nya Gäster. Längtan efter solsken och gröna fairways under vinterhalvåret har kanske aldrig varit större och vi har redan ett mycket stort antal bekräftade bokningar för hösten. Stammisfavoriterna Estrela och Baia da Luz är till och med i princip fullbokade för oktober och november.

 

Har ni inte gjort det ännu, välkomna att skicka in er intresseanmälan via formuläret här på hemsidan!

 

 

Vi fortsätter att hålla tummarna för att allt fortsätter stabilt i denna positiva riktning och ser med glädje, optimism och tillförsikt fram emot en säker och trevlig Longstay-höst med sol, golf och njutning härnere i Europas sydvästra hörn.

 

Följ den globala utvecklingen på faktasidan Our World In Data.

Ta del av Svenska Ambassadens löpande information inför er kommande resa här: Portugal respektive Spanien

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se