Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Marina Club, Lagos

 

En vecka centralt i Lagos marina med gångavstånd till den gamla stadskärnan!

 

På Marina Club bor man i ljusa fina lägenheter med full tillgång till hotellets alla faciliteter: restaurang, bar, gym och poolområde. En kostnad om 10€ för 1½ timme utgår för besök på Marina Club’s SPA med inomhuspool, stort gym och bastu. Samtliga lägenheter är utrustade med bra Wi-Fi samt internationella TV-kanaler. Frukost ingår varje dag på hotellets egen restaurang!

 

Marina Club är ett oerhört trevligt och populärt boende alldeles invid den välkända och mysiga marinan och fiskehamnen. Till Lagos trivsamma gamla stadskärna – med sitt gatuliv och många mysiga restauranger – är det bara en kort promenad genom marinan och över den lilla bron. Förutom gatans teater och alla caféer, restauranger och barer finns här också den lokala fisk- och köttmarknaden (öppet alla dagar i veckan), stadens museer och övriga kulturutbud.

 

Från Lagos når man lätt många av banorna i golfpaketet. Palmares och Boavista är de allra närmaste, bägge två oerhört omtyckta och trevliga. Palmares, mellan Lagos och Portimão, håller mycket hög standard och har havsutsikt på de flesta hålen samt fantastisk utsikt från klubbhuset. Espiche ligger även den i närområdet, vackert inbäddad i naturen med ett klubbhus med fantastisk arkitektur som serverar riktigt bra lunch. Med vår unika voucher spelar ni valfritt på alla våra 15 golfbanor från Vila Sol i Vilamoura till Santo António i väst.

 

Bem-vindos!

>
>

Utflyktsmålen i området är många och varierande. Cabo San Vincente – där Henrik Sjöfararen (Enrique el Navegante) hade sin nautiska skola – är väl värt ett besök. Här finns vackra utsiktsplatser samt ett intressant museum. Kusten Vincentina som sträcker sig norrut från Cabo San Vincente är mycket naturskönt och intressant med många mindre fiskebyar i en vild havsnatur. En trevlig lunchutflykt efter golfen föreslås till den lilla trevliga byn Burgau där man äter sin lunch nere vid strandkanten. Körtid cirka 10 min.

 

Marina Club har ett mycket fint SPA med inomhuspool, stort gym och bastu dit PT Golf’s gäster har fri tillgång under sin vistelse. Lägenheterna är utrustade med bra Wi-Fi samt internationella TV-kanaler. Det finns även en bra restaurang på hotellet som serverar goda luncher och middagar alla dagar i veckan. Hotellet har även en liten bar som har öppet på kvällstid där Gäster träffas för trevligt umgänge.

 

Vårt unika golfpaketet Västra Algarve – Valfri Golf innebär spel på hela 15 golfbanor utefter kusten, från Santo António längst i väster till Vila Sol i Vilamoura.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen. I Gästportalen kan ni boka era rundor (eget spel samt tävlingar) hemifrån. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni all information angående golfspel av vår golfvärd på plats. Välkomma!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
SPA med inomhuspool, gym och bastu
Daglig städning
150m till matbutik
Garage under byggnaden
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Balkong Ja, med bord och stolar
Städning Ja, daglig städning
Avstånd centrum 200m
Restauranger Ja, finns på hotellet samt flera i närheten
Hiss Ja, i huvudbyggnaden (lgh med 1 sovrum)
Tvättmaskin Nej i lägenheten – finns 150 meter bort – Marinan
Diskmaskin Nej
Mikrovågsugn Ja
Ugn Nej
Spis Ja, med 4 plattor
Kylskåp Ja
Frys Ja

Boende och golfbanor


 

Marina Club Resort

Marina Club Resort, Portugal

Palmares Golf Club

Palmares Golf Club

Boavista Golf Club

Boavista Golf Club

Penina Golf Club

Penina Golf Club

Santo Antonio Golf Club

Santo António Golf (Parque da Floresta)

Espiche Golf Club

Espiche Golf Club

Morgado Golf Club

Morgado Golf Course, Portimao, Algarve, Portugal

Alamos Golf Club

Alamos Golf Course, Portimão, Portugal

Salgados Golf Club

Salgados Golf Course, R. do Golfe, Guia, Albufeira, Portugal

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Amendoeira Golf Resort

Amendoeira Golf Resort, Morgado da Lameira, Alcantarilha, Portugal

Bilder och klipp


 

Priser säsongen 2023/2024


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 7 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil & frukost!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.