Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Säsongen 2020/2021 börjar ta form

 

I vår nyhetsuppdatering idag* lyfter vi fram tre viktiga ljusglimtar i coronamörkret:

 

Sverige Den svenska regeringen meddelade den 17 juni att UD’s reseavrådan dragits tillbaka för tio EU-länder, inklusive Portugal och Spanien, per den 30 juni, dvs nästa tisdag. Detta är en lättnad för många golfälskare som inte känt att de kunnat ta beslut om sin nästa longstayresa, kanske av rädsla av att avrådan rent av skulle förlängas.

 

Portugal lämnade sitt nationella nödläge per den 1 juni efter en nedtrappningsfas på tre veckor. Portugal, som hanterat och klarat COVID-19 situationen på ett mycket bra sätt, tilldelades häromveckan, som första land i Europa, det av The World Travel & Tourism Council nyinstiftade Safe Travel Stamp.

 

Spanien öppnade igår, söndagen 21 juni, återigen sina gränser mot EU efter nära 100 dagars undantagstillstånd och en hård kamp mot coronapandemin. Nämnas bör att södra Spanien klarat sig förhållandevis bra jämfört med storstadsregionerna Madrid och Barcelona som drabbats hårdast.

 

Om än med stor respekt och försiktighet blickar vi nu framåt mot säsongen 2020/2021 med tillförsikt och öppen famn. Vi sänder nu ut offerter för såväl hösten som våren och önskar er varmt välkomna med er intresseanmälan!

 

 

* Läs hela vår Nyhetsuppdatering Juni 2020 här.

Anmäl dig till kommande nyhetsuppdateringar och PT Golfnytt här.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se