Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Höstens andra PT Golfnytt är här!

 

Omställningen till vintertid och 4 mulna dagar i rad är inget som stoppar oss härnere. Comebacken efter pandemin är ett faktum och longstaysäsongen rullar på i full swing med humöret i topp. Festligt och fullsatt om vi ska låna en gammal Sportradion-klyscha.

 

I detta nummer av PT Golfnytt tittar vi närmare på våra nyheter på Costa del Sol, det portugisiska köket (och käket) och bjuder på ett klassisk sangriarecept.

 

Har du inte gjort det ännu, ta fram kalendern för våren, tänk igenom resealternativen och planera in en longstay med oss till våren! Gör din intresseanmälan idag!

 

Efter det senaste 1½ året av påtvingad ”longstaypaus” är vi verkligen superdupermotiverade och angelägnare än någonsin att överträffa era förväntningar på longstay golfresor till Portugal och Spanien. Med över 50 högklassiga boenden och mer är 70 banor för alla smaker och spelnivåer ser vi fram emot att få hälsa er välkomna till oss – än en gång eller för allra första gången!

 

Hela numret läser du här!

 

 

Missa inte nästa nummer, anmäl dig till våra nyhetsbrev och få PT Golfnytt rakt i inkorgen. Nästa utgåva kommer i början av december.

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se