Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

[inget vanligt] PT Golfnytt April 2020

 

Det är onekligen märkliga tider dessa, med en samhällskris av aldrig tidigare skådat slag som fullständigt vänt upp och ned på allas vår vardag de senaste veckorna. Och som det ser ut lär det dröja ytterligare ett tag innan vi kan andas ut och våra liv återgå till normalläge igen. Vi hoppas verkligen att ni alla, kära läsare, mår bra och tar hand om varandra – och måtte denna viruspandemi snart vara över!

 

Vi sänder inte ut PT Golfnytt på vanligt sätt detta månadsskifte, utan vill istället i all enkelhet dela nedanstående uppdatering med er alla:

 

De senaste veckorna har inneburit en enorm prövning för oss på PT Golf. ’Från ingenstans’ kom coronakrisen över oss och med UD’s reseavrådan den 14 mars så var alla eventuella tvivel bortblåsta. Strax därefter deklarerades nationellt nödläge i Spanien och en vecka senare även i Portugal. Samtliga golfbanor stängdes och plötsligt var alla våra Gäster på plats i såväl Spanien som Portugal i princip belagda med utegångsförbud. Som en blixt från klar himmel, allt på bara några dagar.

 

Ett kolossalt arbete med avbokningar och ombokningar startade. Över 100 par, med ankomst planerad efter 14 mars, bestämde sig av förståeliga skäl för att inte resa. I stort sett varenda en av våra nästan 600 Gäster på plats bokade om för tidigare hemresor till Sverige och sina nära och kära på hemmaplan. Resultatet blev att idag, när dessa rader skrivs, har denna säsong kommit till ett abrupt slut, ungefär en månad i förtid. Undantagstillstånd råder fortsatt i såväl Spanien som Portugal och i dagsläget är det högst oklart när golfbanorna öppnar och livet kan återgå till det normala igen.

 

Emellertid, vi vet ju att efter regn kommer sol och så givetvis även denna gång, trots att det kan tyckas se ganska mörkt ut just nu. Med blicken riktad framåt mot nästa säsong vill vi därför meddela:

 

Hemsidan uppdaterad   Vår hemsida är nu är uppdaterad med priserna för hösten 2020 och våren 2021 och vi kan glada och stolta meddela att vi kommer kunna behålla samma priser som under den nu avslutade säsongen.

 

Nyheter   Vi vill passa på att lyfta fram några riktigt trevliga nyheter. I Algarve nylanserar vi en gammal bekanting, som under några år totalrenoverats och putsats till ett ypperligt lyxboende: Pine Hills i Vilamoura. Missa inte heller vårens nykomlingar, de redan oerhört populära Quinta do Algarvio och Vale de Milho Village i Carvoeiro.

I Spanien har vi arbetat om vårt utbud på Costa del Sol med en rad förbättringar. Vi har nu två högklassiga boenden i Estepona – Miguel Ángel centralt i stan och Estepona Hills med lyxig utsikt över berg och hav – i tillägg till Alcaidesa allra längst söderut. En efterlängtad nyhet är vår nya unika voucher för valfritt spel på hela åtta banor längs denna fantastiska kuststräcka, inklusive golfbil på de mer krävande!

Längs den spanska atlantkusten fortsätter vår satsning på Cádiz-området i söder och lite längre norrut har vi den spännande nyheten Punta Umbria med magnifikt läge mot den eviga solnedgången.

 

Säsongen 2020/2021   Vi önskar er varmt välkomna med er intresseanmälan! Vi hoppas och tror att höstsäsongen rullar igång som vanligt den 1 oktober, men vi kommer inte börja skicka ut våra offerter förrän det rådande nödläget upphävts och säkerheten återställts. I klartext innebär detta när svenska UD’s reseavrådan dragits tillbaka och undantagstillstånden i Portugal och Spanien upphävts. Så snart detta klarnat påbörjar vi vår offertgivning, tack för er förståelse.

 

Vi önskar alla våra Gäster och andra vänner lycka, hälsa och välgång i denna svåra tid och ser fram emot att ses igen nästa säsong!

 

Har ni frågor eller funderingar finns vi, som alltid, på info@ptgolf.se och telefon 040 693 76 76.

 

Tills vi hörs och ses igen, ta hand om varandra!

Tavira, 1 april 2020

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se