Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Rekordstort intresse inför vintersäsongen 2022/2023!

 

Återhämtningen efter pandemiåren är nu ett faktum och intresseanmälningarna för hösten rullar in i rekordfart. Med våra snart femton års erfarenhet i Algarve, och snart tio i södra Spanien, så står vi trots allt detta väl rustade för en rungande comeback till hösten med våra kära Gäster.

 

Efter dessa oerhört turbulenta två år sedan chocken i mars 2020 så konstaterar vi att mycket inte längre är sig likt i världen. Och, naturligtvis har detta spetsats till ytterligare i ljuset av den fasansfulla situation som råder i Ukraina sedan 24 februari.

 

Den iberiska halvön, med Algarve i spetsen, är nu populärare än någonsin och ”alla” vill hit, vilket ställer stora krav på tillgänglighet på såväl boenden som golfbanor. Det kan ju vara värt att reflektera över att det i Algarve ’bara’ finns 35 golfbanor (att jämföra med t.ex. 70 i Stockholmsområdet). Men, hav förtröstan – 33 av dessa finns att tillgå i våra golfpaket, marknadens i särklass bredaste utbud! Men, är det något som definitivt är sig likt, så är det det unikt underbara med att tillbringa några sommarvarma höst- eller vinterveckor härnere i Longstayparadiset och bara njuta av golfen, maten, omgivningarna och den härliga gemenskapen.

 

På boendesidan är det naturligtvis så att en hel del hänt i pandemins kölvatten. Några hotell och resorts har helt sonika inte överlevt 1-2 år utan bokningar och fått slå igen, medan än fler sålts och/eller omstrukturerats för att överleva. Till detta kommer att många rapporterar om stora problem att [åter]anställa arbetskraft efter den ofrivilliga pausen vilket ökar lönekostnaderna. Slutligen har vi de andra kostnadsökningar man ser på många områden runt om i Europa (inte minst elektricitet och drivmedel) som naturligtvis också kraftigt påverkar branschen.

 

Med våra snart femton års erfarenhet i Algarve, och snart tio i södra Spanien, så står vi trots allt detta väl rustade för en rungande comeback till hösten med våra kära Gäster. Vi är nu under våren i nära dialog med alla våra partners/leverantörer, samt ett antal nya potentiella, för att uppdatera och bekräfta våra samarbetsavtal för att så snart som möjligt kunna börja sända ut våra höstofferter – detta troligtvis med start under andra halvan av april.

 

Det börjar redan bli fulltecknat på vissa orter och boenden, så om ni inte gjort det ännu är det hög tid att skicka in er intresseanmälan till oss!

 

Varmt välkomna!

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se