Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Första numret av PT Golf-nytt 2019/2020 är här!

När nu höstmörkret tar sitt grepp om Sverige och Norden bjuder vi på lite inspirerande läsning. Golfsäsongen rullar ju igång nu härnere i Portugal och Spanien med perfekt väder, banor i toppskick och långa ljusa dagar så varför inte göra slag i saken och planera in en longstay?! Vi har fortfarande platser kvar till våren i Algarve och södra Spanien!

 

I detta säsongens första nummer av PT Golfnytt kan ni läsa mer om höstens jubileumstävlingar, vår nya destination Coto Sancti Petri på den sydspanska Atlantkusten samt varför vi menar att golf är den perfekta träningsformen. Vi bjuder också på ett tvättäkta sydspanskt husmorsrecept.

 

Efter tio fullbordade säsonger – med över 10.000 levererade golfvistelser – är vi mer motiverade och angelägna än någonsin att bli ännu bättre på att möta och överträffa era förväntningar på longstay golfresor till Portugal och Spanien. Med över 50 högklassiga boenden och mer är 70 banor för alla smaker och spelnivåer ser vi fram emot att få hälsa er välkomna till oss – än en gång eller för allra första gången!

 

Hela numret läser du här!

 

 

Missa inte nästa nummer, anmäl dig till våra nyhetsbrev och få PT Golfnytt rakt i inkorgen. Nästa nummer kommer i början av november.

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se