Mail icon info@ptgolf.se Phone icon 040 - 693 76 76
Klicka för att söka

PT Golf fyller 10 år!

Sedan starten hösten 2009 har vi serverat över 10.000 golfvistelser till nöjda PT Golf-gäster. Bortemot en miljon slag lär ha slagits och leendena och skratten oräkneliga. Kom och jubileumsfira med oss säsongen 2019/2020!

 

Nya destinationer!

Inför säsongen 2019/2020 har vi tagit fram ett antal riktigt trevliga nyheter i vårt program – alla noga utvalda och med högsta kvalitet för att er vistelse ska bli femstjärnig. Klicka och läs mer!

 

Longstay med PT Golf

Ta ordentligt långledigt från mörker och snöslask. Tillbringa en månad eller mer i solskenet och känn er som hemma med 10, 15, 20 eller ännu fler golfrundor. Välkommen!

 

Shortstay med PT Golf

Färdigpaketerad tvåveckorssemester inklusive “allt”: boende i självhushållslägenhet, 10 rundor golf och hyrbil. Byt regn, snö och slask mot sol och gröna fairways. Välkommen!

Välkommen till PT Golf säsongen 2019/2020

Med den mesta erfarenheten, bästa boendena och variationsrikaste golfpaketen ser vi fram emot att göra er golfresa till något alldeles extra. Välkommen!

>
<
Börja planera din resa redan idag!

Algarve, Portugal och Västra & Södra Spanien

Drömmålet för din nästa golfresa!

 

Välrenommerade World Golf Awards utsåg 2017 Portugal till världens bästa golfdestination. För fjärde året i rad!

 

Sedan Sir Henry Cotton designade Penina 1966 har antalet längs Algarvekusten i växt till 42 golfbanor – ett mycket varierande utbud med banor för alla nivåer och smakriktingar.

 

PT Golf erbjuder golfresor för short- och longstayvistelse till utvalda orter längs hela Algarvekusten, indelat i områdena Västra, Centrala och Östra Algarve. Sedan några år finns vi även på Costa de la Luz (Västra Spanien) och från hösten 2018 på Costa del Sol (Södra Spanien). Dessutom erbjuder vi golfvistelser på Teneriffa och i Lissabon-området! Nedan kan ni ta del av kartor med våra boenden och golfbanor.

 

Med tio års erfarenhet av longstay och ett oförtrutet kundfokus ser vi fram emot att välkomna er till oss för en fantastisk golfvistelse!

 

 

Nyheter

Alla nyheter

 

 

 

 

Tavira
12°
19°
Wed
16°
Thu
15°
Fri
Weather from OpenWeatherMap

 

 

Månadens fråga

Europatouren kommer till Portugal. Vad blir bästa svenska placering i Portugal Masters 24-27 oktober?

Se resultat

Loading ... Loading ...