Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

White Shells Beach + andra trevliga nyheter!

 

Hösten närmar sig med raketfart och vi är nu klara med att taga emot de första PT Golf gästerna som ankommer i slutet av september och i början av oktober månad.
En riktigt glädjande information är att alla våra destinationer har inför hösten ett stort antal gäster i antågande för golf och för våra andra aktiviteter.
Under sommaren har vi även förstärkt vårt PT Golf team riktigt ordentligt med några nya medarbetare på vårt servicekontor i Tavira och även förstärkt vår service med flera golfvärdar.
Inför säsongen 2022/2023 breddar vi vårt program med ytterligare några handplockade pärlor dit vi önskar såväl gamla som nya Gäster varmt välkomna! Ta en titt på våra senaste nytillskott:

 

White Shells Beach – exklusivt, nybyggt och superfräscht i Porches! [länk]

Nybyggd, EKO-certifierad resort av allra högsta klass som ligger vackert bara några minuters promenad från Praia de Nossa Senhora da Rocha och den magnifika kustpromenaden, ca 4km från populära Armação de Pêra.Cortijo del Mar
– lyxig resort mellan Estepona och Puerto Banús!
[länk]

Bara några minuters körning från kanonbanorna El Paraíso och Atalaya Old & New ligger denna lyxiga resort, strategiskt mellan genuint mysiga Estepona och flärdfulla Puerto Banús.


 

 Patio Suites – toppklass i restaurangbyn Olhos de Água, Vilamoura! [länk]

Ska vi kalla det ett gourmet-boende?! I denna fantastiska hotellanläggning finns en underbar restaurang samt ett trevligt litet café på bottenvåningen, och alldeles utanför dörren ett stort antal restauranger för alla smaker och plånböcker.


 

 Novo Sancti Petri Apartments – bo perfekt på restauranggatan i Sancti Petri! [länk]

På denna ombonade lilla resort ligger lägenheterna mysigt runt det lilla poolområdet. Det är bara ett par hundra steg ned till den underbara stranden La Barrosa och några minuters körning till tre av golfbanorna i paketet.


 

 Vista Marina – comeback för denna stamgästklassiker sedan 2010! [länk]

Presentation överflödig. Anläggningen, som totalrenoverades under ’pandemipausen’, ligger oslagbart i Portimão bera en kort promenad från marinan och klassiska Praia da Rôcha.Manilva Sun
– högklassig resort strax sydväst om Estepona!
[länk]

Ett synnerligen prisvärt kvalitetsboende bara en kilometer från vackra Playa de Sabanillas och ca en kvarts körning från Estepona. Här bor man med Medelhavet utanför dörren och med närhet till golf, strand och fina utflykter.


 

 Salema Beach Village – majestätiskt bedårande vid Atlanten! [länk]

Denna pärla lanserade vi egentligen säsongen 2019/2020 men eftersom pandemin ’förstörde’ detta så lyfter vi fram den igen. Här bor man så vackert och naturnära så att man får gåshud, men ändå bara en kvart från Luz.


 

El Rompido – nu med fri golf på anläggningens två superba golfbanor! [länk]

Nu kan ni boka boende på El Rompido med obegränsat spel på anläggningens två fantastiska slingor – South & North – under november till februari!


 

Dessutom, missa inte att vårt golfpaket i Västra Algarve – marknadens i särklass bästa – nu har blivit ännu bättre! Nu ingår även Amendoeira’s bägge klassbanor Faldo och O’Connor Jnr i vår voucher varvid detta pangpaket nu ger spel på hela  f e m t o n  banor från Santo António i väster till Vila Sol i öster.

 

Vill ni veta mer, ställa frågor eller boka är ni som vanligt välkomna att kontakta oss på 040 – 693 76 76 eller info@ptgolf.se. Vill ni lägga in en intresseanmälan gör ni det snabbt och enkelt här.

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se