Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Vi önskar alla en trygg, säker och härlig God Jul

Historiens kanske märkligaste år går mot sitt slut och vi vill med dessa rader kort och enkelt önska er alla en fin, trygg och säker Julhelg.

 

Denna Jul blir onekligen väldigt annorlunda för de allra flesta och många är vi som kommer att sakna nära och kära och den närhet och gemenskap vi ofta förknippar Julen med. Men, kom ihåg: Efter regn kommer alltid sol så håll ut och låt oss alla hålla tummarna för att 2021 blir ett väsentligt bättre och tryggare år för oss alla.

 

Här i Algarve är läget fortsatt stabilt och för de av er som funderar på en longstay till våren, så vågar vi säga att Algarve är den säkraste och tryggaste platsen att vistas. Förutom väl fungerande restriktioner och social distans och respekt människor emellan så är alla andra ingredienser på plats precis som vanligt: solskenet, ljuset, den fantastiska golfen, den goda maten och de underbara omgivningarna.

 

Hur det än må vara, ni är alltid välkomna med er intresseanmälan – vi lovar att förse er med all nödvändig information inför er resa och ta väl hand om er när ni kommer ned till oss!

 

Och, har ni inte gjort det ännu, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se