Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Vista Marina, Portimão

 

Bo perfekt i Portimão på det fyrstjärniga moderna lägenhetshotellet Vista Marina!

 

Portimão är alldeles perfekt för ett trevligt veckobesök och vårt mycket omtyckta boende Vista Marina ligger vackert i marinan där floden Arade möter Atlanten. Vista Marina har länge varit ett av våra populäraste och mest prisvärda boenden och många är de Gäster som återkommer hit igen och igen. Från boendet är det promenadavstånd längs floden till alla restauranger, caféer och barer i den gamla stadsdelen i Portimão.

 

På Vista Marina finns uppvärmd inomhuspool – gym – bastu – tillgängligt för våra gäster utan extra kostnad. Alla lägenheter har fri utsikt över floden Arade, den lilla fiskebyn Ferragudo och skymt av Atlanten. I våra veckopaket på Vista Marina ingår givetvis frukost!

 

I Portimão finns en härlig saluhall (mercado), flera varuhus samt köpcentret Aqua. På huvudgatan ovanför Praia da Rocha ligger det välkända ”Casino Algarve” med shower och konserter. Besök även museumet som ligger inrymt i den gamla sardinfabriken som berättar om hur arbetet med rensning och packning av denna ’nationalprodukt’ gick till.

 

Stranden Praia da Rocha är Algarves bredaste strand med en trädäckad strandpromenad. Stranden, som ligger i lä, ligger på ca 10-15 minuters promenadavstånd från boendet. Ett stort grönområde finns runt hotellets pool.

>
>

Vista Marina har mycket stora och ljusa lägenheter (83 kvm) med ett sovrum, ett badrum, stort vardagsrum, välutrustat kök samt stor balkong för våra veckogäster. I vardagsrummet finns även bäddsoffa. Wi-Fi och internationella TV-kanaler finns i lägenheterna. Köket är har tvätt- och diskmaskin, ugn, spis, kyl och frys.

 

Från Vista Marina når man lätt många av banorna i golfpaketet. De mycket trevliga och lättpromenerade tvillingbanorna Alamos och Morgado (där Europatouren spelats) ligger ca 20 minuters körning åt norr om Portimão. Till trevliga och populära Silves är det en halvtimmes körning. Palmares, mellan Lagos och Portimão, håller mycket hög standard och har havsutsikt på de flesta hålen samt en fantastisk utsikt från klubbhuset.

 

Vårt unika golfpaketet Västra Algarve – Valfri Golf innebär spel på hela 13 olika golfbanor utefter kusten, från Santo António längst i väster till Vila Sol i Vilamoura.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni av vår golfvärd på plats era vouchers för ert golfpaket. Välkommen!

 

Lägenhetsfakta


 

wifi
Fast wifi/mobilt internet
Internationella TV-kanaler
Uppvärmd inomhuspool, gym och bastu
Städning var 7:e dag
150m till matbutik
Garage under byggnaden
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Balkong Ja, med bord och stolar
Städning Ja, städning var 7:e dag
Avstånd centrum 500m
Restauranger Ja, finns flera i närheten
Hiss Ja, till samtliga lägenher
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Kan beställas utan kostnad
Spis Ja, med 4 plattor
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffekokare Ja

Boende och golfbanor


 

Vista Marina

Vista Marina, Rua do Oceano Índico, Portimão, Portugal

Palmares Golf Club

Palmares Golf Club

Boavista Golf Club

Boavista Golf Club

Penina Golf Club

Penina Golf Club

Santo Antonio Golf Club

Santo António Golf (Parque da Floresta)

Espiche Golf Club

Espiche Golf Club

Morgado Golf Club

Morgado Golf Course, Portimao, Algarve, Portugal

Alamos Golf Club

Alamos Golf Course, Portimão, Portugal

Salgados Golf Club

Salgados Golf Course, R. do Golfe, Guia, Albufeira, Portugal

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Bilder och klipp


 

OBS. Fast internet finns i flertalet av Vista Marinas lägenheter. Där fast wifi inte finns, tillhandahåller PT Golf sina Gäster en sk Hotspot med mobilt internet.

Priser säsongen 2020/2021


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 31 Maj

 

Priserna är baserade på 7 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil & frukost!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.