Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Alcaidesa – Costa del Sol, Södra Spanien   NYHET!

 

Spektakulära Alcaidesa med havsutsikt mot Gibraltar och Afrika.

 

Allra längst söderut på det spanska fastlandet, granne med Gibraltar, hittar vi pärlan Alcaidesa som vetter mot sydost med spektakulär utsikt mot Alcaidesa Heathlands elfte hål, mot havet, mot Afrika och Gibraltars karakteristiska berg. Alcaidesa är idealiskt för en veckoresa med fokus på högklassig golf i en storslagen havsnära natur.

 

Lägenheterna på Nueva Alcaidesa är trevligt inredda och toppmoderna. Samtliga är fullt utrustade med alla bekvämligheter såsom wifi och platt-TV. Köket är välutrustat för självhushåll, komplett med diskmaskin, tvättmaskin torkställning och städmateriel. Frukost ingår dagligen i klubbhuset bara ett par hundra meter från boendet!

 

>
>

Ett par kilometer från boendet ligger den lilla byn Alcaidesa med trevliga restauranger, caféer, apotek, matbutik och ett trevligt hotell med restaurang och bar. Några kilometer inåt landet ligger den charmiga lilla staden San Roque, och mot havet norrut den vackra hamnstaden Sotogrande med sin marina och gatuliv med ett stort antal trevliga restauranger, barer och caféer. La Línea de la Concepción är en mindre stad en mil söderut, på gränsen till Gibraltar, med marknad och större matvarubutiker.

 

Härnere i detta golf-Mekka har vi 36-hålsanläggningen Alcaidesa alldeles utanför dörren som bjuder på härlig omväxling i form av den kuperade parkbanan Alcaidesa Heathland (golfbil rekommenderas) samt systerbanan – som verkligen gör skäl för namnet – Alcaidesa Links. Push- och elvagnar samt golfbil finns att hyra i receptionen på klubbhuset som ligger ett par hundra meter från boendet.

 

Ta ett golfvecka på Europas sydspets fylld av bra golf, underbar mat, eviga solnedgångar över medelhavet. Och, varför inte passa på att besöka Gibraltar bara en halvtimme bort?!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool
Städutrustning finns i lägenheten
2 km till närbutik, 8km till supermarket
Garage under byggnaden med hiss till lägenheterna
Visa alla
Air Condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Hiss Ja, till samtliga lägenher
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum 2 km
Restaurang I klubbhuset samt i byn Alcaidesa
Avstånd playa 2 km
Avstånd golfbana 500 m
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffebryggare Ja
Vattenkokare Ja
Brödrost Ja

Boende och golfbanor


 

Nueva Alcaidesa

Lugar Alcaidesa, 48, 11310 San Roque, Cádiz, Spanien

Alcaidesa Golf Club

Alcaidesa Golf Club

Priser säsongen 2019/2020


 

Tidsperiod: 15 September  – 30 April

 

Priserna är baserade på 7 dagars boende och golf på Alcaidesa Links & Heathland.

OBS! Inklusive hyrbil & frukost!

Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.