Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Vårens golfsäsong har nu kommit i gång!

 

PT Golfs vårsäsong 2023 har nu kommit i gång med full fart.

 

Inför våren 2023 har PT Golf lanserat ett antal nya boenden på våra olika destinationer i Algarve Portugal och i västra Spanien innehållande våra uppskattade och unika golfpaket.
Inkommande förfrågningar är spridda mellan våra olika destinationer.

Ett mindre antal gäster har uttryckt sin oro över alla prishöjningar som drabbat oss alla i Sverige och i övriga Europa. PT Golf arbetar dagligen på att hålla inflationen borta från våra erbjudanden vilket fungerat bra med tanke på våra konkurrens priser för våren 2023.

 

Under våren har vi lagt in i vår gästportal ett större antal tävlingar och egna golftider samt olika runt omkring aktiviteter.
I slutet av 2022 hade vi en del regn vilket var välkommet eftersom golfbanorna och jordbruket var i stort behov av vatten. Regnet har resulterat i att golfbanorna nu är i en ovanligt fin kondition.

 

Inför vår säsongen 2023 vill vi återigen framhäva att områdena Centrala Algarve, Västra Spanien och Södra Spanien sticker ut lite extra. Detta beror främst på tillgängligheten till de fina boendena och förbokade starttider fungerar utmärkt.

Den välkända Laguna golfbanan i Vilamora är nu klar med sina ombyggnadsarbeten och öppnar för spel i september 2023. Även den nya golfbanan Ombria som ligger nära staden Loule och öppnar för spel under våren.

 

Ha det så bra och vi önskar gamla som nya Gäster ett trevligt 2023.
Varmt välkomna!

Vi ses under våren 2023.

PT Golf

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se