Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Sommartävlingar 2023

Under sommaren arrangerar vi tillsammans med några av Sveriges finaste golfklubbar ett antal tävlingar. I år spelas PT Golfen på Ljunghusens GK , Ringenäs GK, Omberg Golf Resort samt på Saltjöbadens GK. Våra tävlingar är öppna för alla men med speciellt fokus på seniorgolfare.

Prisborden toppas som första pris med en 2-veckors fri vistelse för 2 personer i Portugal eller Spanien med vardera 10 rundor golf och hyrbil inkluderad. Andrapriset är 7 dagars fri vistelse med 5 rundor golf och hyrbil. Utöver detta lottar vi även ut tre presentkort som kan användas som delbetalning vid en resa med oss på PT Golf.

 

Vinnare 2023

 

Ljunghusens GK 1 juli 2023. Det blev en härlig golfdag igår trots kraftig vind och regn på Ljunghusens Golfklubb! Rekordmånga hade anmält sig och extra glädjande var att vi hade så många tillresta spelare – både från Skåne och ända upp ifrån Stockholm. Tävlingen blev riktigt jämn men tre lag imponerande på 45 poäng! Lyckliga vinnare blev tillslut lag Rickard Ekesbo/Michael Horn. 2:a blev Per Lindnér/Ellinor Jenssen-Lindnér och 3:a Ruben Ornstein/Sucharat Ornstein. Göran, Christian och alla vi andra på PT Golf säger GRATTIS än en gång och hälsar er välkomna till en härlig golfresa med oss! 🏌️‍♀️🏌️‍♂️⛳️ 🌴 Vi vill också passa på att tacka Ljunghusens GK och inte minst Eva-Lotte och Thommy som höll ihop arrangemanget – ni är bäst 🌸 Tack och vi ses nästa år!

 

Ringenäs GK 17 juli 2023. Sommarens andra PT Golf-tävling blev en succé! Alla lagen kämpade i blåst med åska i horisonten och regnet ständigt hotande. Vi klarade oss med bara en mindre skur tack och lov. Allra bäst hanterade Henrik Jansson & Martin Hellström omständigheterna – grabbarna från Stockholm knep förstapriset! Stort grattis Henrik och Martin – två veckors vistelse med oss blir belöningen för ett bra dagsverke! På en hedrande andraplats kom Yvonne och Håkan Martinsson från Ringenäs GK och för ert slit idag får ni en vecka med kanongolf i höst eller vinter! Vi på PT Golf skickar ett stort grattis till vinnarna och tackar alla som var med i dag och gjorde tävlingen på Ringenäs GK till en framgång! Vi på huvudkontoret vill också rikta ett stort tack till våra tävlingsansvariga Per och Britt Landgren – utan er hade detta inte varit möjligt! Tack!

 

Ombergs Golf Resort 29-30 juli. Dagens väderprognos med regn och åska uteblev till alla 96 deltagares stora glädje. Idag skulle det avgöras! Shot Gun-starten för de 48 st 2-mannalagen gick utmärkt med hjälp av skott avlossat av Ulf Tegnebo. För fjärde året i rad arrangerades tävlingen tillsammans med oss som stolt sponsor till 1:a priset med en vistelse på 14 dagar med 10 rundor golf vardera samt hyrbil för 2 personer och även till 2:a priset: en vistelse på 7 dagar med 5 rundor golf vardera samt hyrbil för 2 personer och boende på Pedras da Rainha Cabanas i östra Algarve! Därutöver utlottades värdebevis på 200 € och 150 € rabatt att användas när man bokar sin kommande resa med oss. Vinnare totalt blev Caroline och Carl Jacobsson, Ingarö GK med 89,6. Andraplats intogs av Carina Stolt och Peter Svensson, Linköpings GK med 88,2 (faktiskt förra årets vinnare). Tredje pris Golfpaket för 2 personer på Ombergs Golf Resort, inkl greenfee, 3 rätters middag logi samt frukost vanns av Anna Edholm Johansson & Jan Johansson, Ombergs Golf Resort, med 86,8. TACK alla för en mycket trevligt genomförd tävling och stort GRATTIS till vinnarna och fantastiska Team Ombergs Golf Resort. Swinghälsningar Margaretha & Gunner Lejman, representanter för PT Golf på plats

 

Saltsjöbadens GK 21 augusti 2023. Sommarens sista PT Golf-tävling blev en dag med perfekt golfväder – inte så mycket vind, lagom varmt och regnet höll sig på behörigt avstånd! Inte en självklarhet just denna sommar, som vi alla vet. Tävlingen var fullbokad med 50 anmälda lag, dock hade vi ett bortfall men lag Anna och Ulrika fick hjälp av Madelene som ställde upp och agerade markör. I startfältet mötte vi många stammisar, träffade framtida gäster och hejade på tidigare vinnare – en mycket trevlig dag och ett fenomenalt arrangemang. Banan var i fin form och visade sig från sin bästa sida. Hit kommer vi nästa år igen! Bland spelarna dominerade medlemmar på Saltsjöbaden, stolt iförda klubbtröjan och ofta med emblem på bagen, men vi såg också tillresta från både Kristianstad Golfklubb och Bokskogens Golfklubb utanför Malmö! Men det var till slut Stockholmsspelare som knep välförtjänta första och andrapris.

 

På första plats kom Inge Strand och Jeanette Sundberg från Åkersberga Golfklubb! Grattis säger vi och välkomna på en två veckors vistelse med oss! Andraplatsen kneps av Margita och Ove Larsson från Saltsjöbadens Golfklubb, fjolårets vinnare! Stort grattis även till er och vi ser fram emot att träffas en vecka snart igen!

 

Flera priser lottades ut, men vi måste ju nämna Andrews Specialpris till den bäst klädda golfaren. Alla var stiliga denna dag men stiligast var nog ändå lag Annika Arlert och Kristina Pressfeldt-Ledenberg! Ni ser väl att de klätt sig i Portugals färger?! Grattis, säger vi!

 

PT Golf vill passa på att tacka ALLA som var med och gjorde denna måndag till en härlig golfdag! Ett alldeles särskilt tack vill vi rikta till Saltsjöbadens Golfklubb och vår eminenta samordnare och arrangör Håkan Fridh – du är bäst! Vi ses snart igen, på någon av våra destinationer eller allra minst nästa år på tävlingen! Saga och Madelene

 

Nedan alla våra glada vinnare i ordning – Ljunghusens GK, Ringenäs GK, Ombergs Golf Resort och Saltsjöbadens GK.

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se