Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Carvoeiro Villas Mourim (”Carvoeiro Village”)

 

Villas Mourim är vårt village i Carvoeiro med 58 härliga villor/townhouse och lägenheter med utblick över byn och Atlanten.

 

Vårt eget Village i Carvoeiro är en trevlig samlingsplats för Skandinaviska golfare under vinterperioden med närhet till ett stort antal golfbanor samt till den härliga fiskebyn Carvoeiro med sin gemytliga atmosfär. Koppla av här med nya och gamla golfvänner och delta i våra tävlingar, mingel och middagar.

 

Carvoeiro är en pittoresk och traditionell portugisisk semesterort, som ligger på en fantastisk kuststräcka av gyllene stränder och inramad av den dramatiska naturen. Staden ligger mycket vackert uppe på klipporna ned mot Atlanten och är ett fantastiskt resmål för besökare som önskar en lugn och avslappnad semester i en karaktäristisk och charmig stad. Den lugna atmosfären omfamnar med sina många trevliga små restauranger, caféer och barer där det bjuds nyfångad fisk, goda kötträtter samt närodlade grönsaker och frukt.

 

Spännande utflyktsmål finns det i princip obegränsat av. Bara några hundra meter öster om stadens centrum och strand ligger Algar Seco, en imponerande grottbildning orsakad av Atlantens korrosion genom årtusendena. Ytterligare några kilometer västerut får den grottintresserade sitt lystmäte vid Praia de Benagil vilka man kan besöka med båttur från den lilla byn Benagil. Dessa grottbildningar räknas som en av Europas främsta. Västerut är ett besök till pittoreska Ferragudo att rekommendera, och vill man ha en dos av ‘storstadens puls’ rekommenderas ett besök till Portimão med sitt breda restaurang- och kulturutbud.

 

>
>

Villas Mourim har totalt 58 enheter av typen villor/townhouse med 1 eller 2 sovrum, stort ljust vardagsrum och fullt utrustat kök för longstayvistelse. I köket finns spis, ugn, kylskåp, mikrovågsugn, , kaffebryggare, brödrost, diskmaskin och tvättmaskin. Handdukar och sängkläder tillhandahålls. Området har 24 timmars bevakning.

 

Villas Mourim ligger mot sydväst med utsikt mot havet och prunkande trädgårdar. Samtliga villor är luftkonditionerade och en trevligt uteplats med bord och stolar i anslutning till vardagsrummet. Här finns en lummig utomhuspool (och barnpool) med solstolar, omgiven av grönområden och blommor . Från boendet är det bara ca 12 minuters promenad ned till Caroeiros karakteristsika och vackra sandstrand. Vid stranden har vi Carvoeiros mysiga centrum som är fullt med restauranger, caféer och små butiker.

 

Från Carvoeiro når man lätt många av banorna i golfpaketet. Till trevliga och populära Silves är det blott en kvarts körning. De mycket trevliga och lättpromenerade tvillingbanorna Alamos och Morgado (där Europatouren spelats) ligger ca 25 minuters körning åt nordväst. Palmares, mellan Lagos och Portimão, håller mycket hög standard och har havsutsikt på de flesta hålen samt fantastisk utsikt från klubbhuset.

 

Vårt unika golfpaketet Västra Algarve – Valfri Golf innebär spel på hela 13 olika golfbanor utefter kusten, från Santo António längst i väster till Vila Sol i Vilamoura.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen.

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Observera att denna begränsning enbart avser rundor bokade i Gästportalen – bokning av rundor direkt med banorna/klubbarna görs helt fritt. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni av vår golfvärd på plats era vouchers för ert golfpaket. Välkommen!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool inte uppvärmd
Var 10:e dag (inkl. byte av lakan, handdukar)
1,5 km till matbutik
Egen parkerings plats utanför varje hus
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Balkong Ja, samtliga lägenheter samt markplan. Förmiddags sol & eftermiddags sol
Städning Ja, var 10e dag – (full städutrustning finns i lägenhet inkl. centraldammsugare).
Avstånd centrum 500m
Restauranger Ja, flera inom kort promenad
Safebox Alla lägenheterna har safebox
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffekokare & Brödrost Ja

Boende och golfbanor


 

Carvoeiro Village

Carvoeiro Village

Palmares Golf Club

Palmares Golf Club

Boavista Golf Club

Boavista Golf Club

Penina Golf Club

Penina Golf Club

Santo Antonio Golf Club

Santo António Golf (Parque da Floresta)

Espiche Golf Club

Espiche Golf Club

Morgado Golf Club

Morgado Golf Course, Portimao, Algarve, Portugal

Alamos Golf Club

Alamos Golf Course, Portimão, Portugal

Salgados Golf Club

Salgados Golf Course, R. do Golfe, Guia, Albufeira, Portugal

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Bilder och klipp


 

Priser säsongen 2018/2019


 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket, inklusive hyrbil.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se