Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Hotel Vila Galé, Tavira

 

Boende i Tavira centrum 7 nätter med 5 rundor blandad golf!

 

Här bor ni mycket centralt i Tavira med restauranger, barer, caféer och butiker alldeles utanför dörren. Vila galé är ett mycket trevligt hotell som invigdes för bara några år sedan. Hotellet är byggt i traditionell stil med inspiration från den arabiska arkitekturen med vackra mosaiker och traditionella geometriska mönster. Här ingår stor frukostbuffé i restaurangen och i baren är det livemusik 3 gånger i veckan. Hotellet har en mycket bra restaurang, två barer och en Health Club med uppvärmd inomhuspool, gym, jacuzzi och turkisk ångbastu.

 

Stadens historiska centrum har man rakt utanför hotellentrén. Tavira är mycket populär turistort med ett stort och varierande utbud av restauranger, kultur och autentiskt folkliv. Stadens saluhall är fantastisk med nyfångad fisk, lokala slaktare och närodlad frukt & grönt. Promenadstråket längs floden Gilão, som mynnar ut i Tavira, är mysig och kantad av små caféer och krogar. Båtar ut till Ilha da Tavira går dagligen från kajen.

 

Taviras saluhall – tvärs över gatan – är fantastisk med nyfångad fisk, lokala slaktare och närodlad frukt & grönt. Promenadstråket längs floden är mycket trevlig och kantad av små caféer och krogar för alla smakriktningar. Avnjut valfri dryck längs flodkanten och se floden Gilão – mynnar ut i Atlanten här – stiga och sjunka i takt med tidvattnet.

 

>
>

PT Golf har golfset (både dam & herr ) till uthyrning för veckogäster. PT Golf’s servicekontor ligger i Tavira med aktiviteter som utflykter, gemensamma middagar och mingel.

 

Våra veckogäster är inbjudna och varmt välkomna att delta i våra golftävlingar i området.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen och flera tävlingar är gemensamma med våra Gäster på den spanska sidan.

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Observera att denna begränsning enbart avser rundor bokade i Gästportalen – bokning av rundor direkt med banorna/klubbarna görs helt fritt. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Östra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

Hotellfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Uppvärm inomhuspool med jacuzzi
Städning dagligen
300m till matbutik
Garage finns
Visa alla
Hiss Ja
Balkong Ja, med bord och stolar
Air Condition Ja, i vardagrum samt sovrum.
Restaurang Ja, finns på hotellet samt flera i närheten
Safetybox Ja, finns att hyra i receptionen
Reception Ja, 24 timmar

Boende och golfbanor


 

Vila Galé Tavira

Hotel Vila Galé Tavira, Rua 4 de Outubro, Tavira, Portugal

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Quinta da Ria Golf Club

Quinta da Ria Golf Club

Benamor Golf Club

Benamor Golf Club

Priser säsongen 2018/2019


 

Priserna är baserade på 7 dagars boende och ert valda golfpaket, inklusive hyrbil.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar dubbelrum.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se