Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Hotel Maria Nova, Tavira

 

Med utsikt över Tavira och Atlanten!

 

Här bor ni i Tavira på det trevliga hotellet Maria Nova med gångavstånd till Tavira centrum. Hotellet är beläget på den högsta punkten i Tavira med utsikt över hela staden från hotellets takterrass med sin mycket fina skybar. På Maria Nova finns en mindre inomhuspool och bastu. Frukostbuffé ingår.

 

Till stadens historiska centrum är det bara en kort promenad. Tavira är mycket populär turistort med ett stort och varierande utbud av restauranger, kultur och autentiskt folkliv. Stadens saluhall är fantastisk med nyfångad fisk, lokala slaktare och närodlad frukt & grönt. Promenadstråket längs floden Gilão, som mynnar ut i Tavira, är mysig och kantad av små caféer och krogar. Båtar ut till Ilha da Tavira går dagligen från kajen.

 

Taviras saluhall är fantastisk med nyfångad fisk, lokala slaktare och närodlad frukt & grönt. Promenadstråket längs floden är mycket trevlig och kantad av små caféer och krogar för alla smakriktningar. Avnjut valfri dryck längs flodkanten och se floden Gilão – mynnar ut i Atlanten här – stiga och sjunka i takt med tidvattnet.

 

Bo här med utsikt över den 3000 år gamla staden med sin vita bebyggelse och trevliga små gator.

 

>
>

PT Golf har golfset (både dam & herr ) till uthyrning för veckogäster. PT Golf’s servicekontor ligger i Tavira med aktiviteter som utflykter, gemensamma middagar och mingel.

 

Våra veckogäster är varmt välkomna att delta i våra golftävlingar i området.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen och flera tävlingar är gemensamma med våra Gäster på den spanska sidan.

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Observera att denna begränsning enbart avser rundor bokade i Gästportalen – bokning av rundor direkt med banorna/klubbarna görs helt fritt. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Östra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

Hotellfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Uppvärmd inomhuspool med jacuzzi
Städning dagligen
300m till matbutik
Garage finns
Visa alla
Hiss Ja
Balkong Ja, med bord och stolar
Air Condition Ja
Restaurang Ja, finns på hotellet samt flera i närheten
Safetybox Ja, finns att hyra i receptionen
Reception Ja, 24 timmar

Boende och golfbanor


 

Maria Nova Tavira

Maria Nova Hotel, Rua António Pinheiro, Tavira, Portugal

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Quinta da Ria & Cima Golf Club

Quinta da Ria Golf Club

Benamor Golf Club

Benamor Golf Club

Priser säsongen 2018/2019


 

Priserna är baserade på 7 dagars boende och ert valda golfpaket, inklusive hyrbil.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar dubbelrum.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se