Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Sesimbra Hotel & Spa  NYHET!

 

Spektakulärt hotellboende med havsutsikt och stranden på promenadavstånd!

 

Fyrstjärniga Sesimbra Hotel & Spa ligger vackert på Atlantkusten söder om floden Tejo som flyter gen0m Lissbon. Hit är det cirka 45 minuters körning från Lissabons flygplats. Alla rum har havsutsikt med stranden utanför dörren och med många trevliga fiskrestauranger runt omkring. Sesimbra är relativt lugnt och har inte det stora turisttrycket som finns på många andra platser i södra Europa.

På Sesimbra bor man i rymliga och ljusa rum. Alla rum har balkong med en fantastisk utsikt över Atlanten! Rummen är moderna och utrustade med bra Wi-Fi och TV med internationella kanaler. Hotellet har en trevlig egen restaurang med utsikt över Atlanten och strandpromenaden. Våra Gäster har fri tillgång till inomhuspoolen, SPA med gym. Stor frukostbuffé ingår!

 

Området Sesimbra/Lissabon har massor att erbjuda nyfikna och vetgiriga gäster. Man kör på 15 minuter till den lokala tågstationen “ Foqueteiro “ parkerar bilen och tar snabbtåget över bron 25 de Abril direkt in till Lissabons centrum med sin historia,  kulturscen, museer, restauranger och upplevelser.

Golfen spelas valfritt med vårt golfpaket på 6 olika golfbanor i området vilka betraktas som mycket fina banor.

 

>
>

Från Sesimbra når man enkelt våra olika golfbanor i paketet. Populära Quinta do Peru ligger på bara 20 minuters körning från boendet, till Aroeira tar det 25 minuter och till Riba 45 minuter. Alla banorna är lätt promenerade och mycket trevliga att spela.

 

Tidsbokning för eget spel görs via er Golfvärd eller via mejl eller personligt besök till golfbanornas reception. Anmälan till våra tävlingar är beroende på gästantalet vid det aktuella tillfället. Golftävlingarna spelas oftast på Quinta do Peru eller på Aroeira. Vid ankomst erhåller ni av vår golfvärd på plats era vouchers för ert golfpaket.

 

I lägenheten


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Inomhuspool med SPA avdelning
Daglig städning
Garage under byggnaden
Visa alla
Restaurang Ja, på hotellet
Air-Condition Ja
Hiss Ja
Balkong Ja
Reception Ja – 24 timmar
Frukostbuffe Ja
Laundry service Lämnas mot betalning på hotellet – tillbaka på 24 timmar
Safetybox Ja
Hårtork Ja
SPA avdelning Inomhus pool, sauna, turkist bad, tropical shower och gym

 Boende och golfbanor


 

Sesimbra Beach & Spa Hotell

Sesimbra Beach and Spa Hotell

Quinta do Peru

Quinta do Peru Golf Club

Aroeira Golf Club

Aroeira Golf Club

Ribagolf Golf Club

Ribagolf Golf Club

Santo Estêvão Golf Club

Santo Estêvão Golf Club

Priser säsongen 2019/2020


 

Tidsperiod: 01 Oktober – 31 Maj

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.