Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Montijo -Alcochete – Lissabon  NYHET!

 

Genuint hotellboende i den lilla staden Montijo på södra sidan om floden Tejo!

 

 

Montijopaketet är speciellt framtaget för våra gäster som önskar upptäcka Lissabon och samtidigt spela ett antal golfrundor under besöket. På plats finns vår golf- och turistvärdinna, som ansvarar för ert utflyktsprogram i området. Det går dagliga flyg till Lissabon från Skandinavien, och från flygplatsen når man boendet på 20 minuter med bil.

 

 

Montijo är en lugn och autentisk del av Portugal, dit få turister söker sig. På fyrstjärniga “Tryp Montijo Parque Hotel“ bor man i ljusa och moderna rum, mitt i denna lilla stad och med gångavstånd till flertalet restauranger i närområdet. Rummen är  utrustade med bra Wi-Fi och TV med internationella TV-kanaler. Hotellets egen restaurang “Fragata“ rekommenderas för dagens lunch eller middag och dagen avrundas med fördel i den trevliga hotellbaren “Platano“.

 

I och kring Montijo finns massor att upptäcka och uppleva för nyfikna och vetgiriga gäster. Promenera på de gemytliga gatorna, besök stadens monument och muséer och njut av en bica på någon av de små caféerna.  Bara 10 minuter från staden ligger den lilla trevliga byn Alcochette, med sin fantastiska utsikt över floden Tejo och med ett stort utbud av fina fisk- & köttrestauranger.

 

Huvudstaden Lissabon ligger på endast 20 minuter körning över bron “Vasco da Gama“. Parkerar gör man enklast på Oriente i Lissabon,  där man har tillgång till Lissabons hela tunnelbanesystem. Alternativt tar man den lokala bussen från Montijo till Oriente. Från Oriente är det nära till det populära och storslagna Oceanario-akvariet, som är öppet dagligen.

 

Från Montijo färjeterminal går också snabbåten till välkända “Praca do Comercio“  i direkt anslutning till Lissabons absoluta centrum – en trevlig utflykt på 20 minuter med fantastisk utsikt över vackra Lissabon och broarna över floden Tejo. Båtturen kostar (december 2018) 5,60€.

 

Golfen spelas valfritt på de 6 mycket trevliga och varierande golfbanorna i området som ingår i vårt golfpaket.

>
>

Från Montijo når man våra närmaste golfbanor Riba 1 & 2, samt Santo Estêvão på endast 30 minuter. De populära banorna Quinta do Peru och Aroeira 1 & 2 ligger på 35 minuters körning från boendet. Alla banorna är lättpromenerade och mycket trevliga att spela.

 

Efter golfen på Aroeira 1 & 2 kan man äta lunch nere på strandrestaurangerna som ligger direkt på stranden, på 5 minuters avstånd från golfbanan.

 

Tidsbokning för eget spel görs via er Golfvärd eller via mejl eller personligt besök till golfbanornas reception. Anmälan till våra tävlingar är beroende på gästantalet vid det aktuella tillfället. Golftävlingarna spelas oftast på Riba 1 & 2, eller Quinta do Peru. Vid ankomst erhåller ni av vår golfvärd på plats era vouchers för ert golfpaket.

 

I lägenheten


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Daglig städning
Garage finns i byggnaden (tillkommer ett mindre dagspris)
Visa alla
Restaurang Ja, på hotellet
Air-Condition Ja
Hiss Ja
Reception Ja – 24 timmar
Frukostbuffe Ja
Laundry service Lämnas mot betalning på hotellet
Safetybox Ja
Hårtork Ja

 Boende och golfbanor


 

Montijo Parque Hotel

TRYP Montijo Parque Hotel, Avenida João Xxiii, Montijo, Portugal

Quinta do Peru

Quinta do Peru Golf Club

Aroeira Golf Club

Aroeira Golf Club

Ribagolf Golf Club

Ribagolf Golf Club

Santo Estêvão Golf Club

Santo Estêvão Golf Club

Priser säsongen 2019/2020


 

Tidsperiod: 01 Oktober – 31 Maj

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.