Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Bom Sucesso – Óbidos  NYHET!

 

Suppersnyggt och prisvärt boende med en fantastisk golfbana utanför dörren!

 

 

Denna 5-stjärniga anläggning ligger vid Óbidoslagunen, bara 20 minuters bilresa från den medeltida staden Óbidos och en dryg timmes bilkörning från Lissabon. Här bor man granne med den väldiga Atlanten i det lugn som den storslagna omgivningen bjuder.

 

Bom Sucesso är ett alldeles unikt boende. Resortens villor och lägenheter ritades av inte mindre än 23 olika arkitekter och är diskret anpassade till naturlandskapet. Här erbjuder vi eleganta och sofistikerade lägenheter fullt inredda för ett trivsamt longstaybesök. Välj mellan duplexlägenhet i två plan med ett eller två sovrum; orienterade mot öst med utsikt mot hål 10; klubbhuset och hotellet, eller villalägenheter i ett plan med utsikt mot sydost och 9:ans fairway utanför uteplatsen. Samtliga lägenheter har en unik modern design, personlig karaktär och ligger på gångavstånd från klubbhuset och den magnifika banan Guardian Bom Sucesso Golf.

 

I klubbhuset finns ett härligt 19:e med en mycket prisvärd och trevlig restaurang & bar med internationell mat och medelhavsrätter med klassisk portugisisk touch. Avståndet till Peniche är ca 30 minuter med bil, och här finner man Portugals största fiskehamn och ett stort utbud av fiskrätter. I Peniche kan solnedgången vara värd att invänta, då helst vid den majestätiska klippformationen Nau dos Corvos (Ship of Crows) i Cabo Carvoeiro, Portugals västligaste punkt norr om Cabo da Roca.

 

I den medeltida staden Óbidos finner man uråldriga och väl bevarade byggnader, en underbar liten stad att promenera runt i. Värd att besöka är framförallt kyrkan Igreja de Santa Maria där Alfons V av Portugal, 9 år gammal, gifte sig med sin kusin Isabella av Coimbra. För den konstintresserade är även Museu Municipal väl värt ett besök.

 

>
>

Golfen spelas valfritt på de 5 mycket trevliga och varierande golfbanor i området som ingår i vårt golfpaket.

 

Guardian Bom Sucesso är en lättpromenerad och mycket trevlig och utamande bana, där golfvagn ingår för våra Gäster. Banan, som breder ut sig över ett över 60 hektar stort område, öppnade för spel 2008 och är designad av Donald Steel i klassisk stil, med stora greener och på flera ställen vacker utsikt över Óbidoslagunen. Ni har fritt spel på banan liksom fria rangebollar för att verkligen vässa formen på plats!

 

Till de spektakulärt vackra och utmanande seasidebanorna West Cliffs, Royal Óbidos och Praia d’El rei tar det bara en kvart med bil från Bom Sucesso. Väljer ni vårt blandade golfpaket har ni i grundupplägget 2 WC + 1 RO + 1 PdR + 1 Campo Real, men detta upplägg kan ni anpassa efter egen smak. Tipset är att inte missa att spela någon av dessa fyra höjdarbanor!

 

Tidsbokning på Bom Sucesso görs på plats med vår golfvärdinna Livia. Väljer ni vårt blandade paket förbokar vi starttider åt er på våra fyra övriga banor och sänder er i god tid innan ankomst. I Gästportalen – inbjudan 28 dagar innan ankomst – finner ni information om golftävlingar och aktiviteter (alltid beroende på gästantalet vid det aktuella tillfället).

 

I lägenheten


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool
Städning var 7:e dag
Parkering utanför boendet
Visa alla
Air-condition Ja
Balkong Ja, egen uteplats
Restauranger Ja, på klubbhuset vid boendet
Reception Öppen 24 timmar
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Kaffemaskin Ja, med kapslar
Ugn Ja
Spis Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Safetybox Ja
Hårtork Ja

 Boende och golfbanor


 

Bom Sucesso Resort

Bom Sucesso Resort, Óbidos Municipality, Portugal

Bom Sucesso Golf

Guardian Bom Sucesso Golf, Portugal

Praia D'El Rey Golf Club

Praia D'El Rey Golf Course, Vale de Janelas, Portugal

West Cliff Golf Club

West Cliff Golf Course, Portugal

Royal Obidos Golf Club

Royal Óbidos Spa & Golf Resort, Óbidos Municipality, Portugal

Campo Real Golf Club

Campo Real Golf Course, Portugal

Priser säsongen 2021/2022


 

Tidsperiod: 01 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.