Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Bom Sucesso – Óbidos  NYHET!

 

Supersnyggt och prisvärt boende med en fantastisk golfbana utanför dörren!

 

 

Denna 5-stjärniga anläggning ligger vid Óbidoslagunen, bara 20 minuters bilresa från den medeltida staden Óbidos och en dryg timmes bilkörning från Lissabon. Här bor man granne med den väldiga Atlanten i det lugn som den storslagna omgivningen bjuder.

 

Bom Sucesso är ett alldeles unikt boende. Resortens villor och lägenheter ritades av inte mindre än 23 olika arkitekter och är diskret anpassade till naturlandskapet. Här erbjuder vi eleganta och sofistikerade lägenheter fullt inredda för ett trivsamt shortstaybesök. Samtliga lägenheter har en unik modern design, personlig karaktär och ligger på gångavstånd från klubbhuset och den magnifika banan Guardian Bom Sucesso Golf.

 

I klubbhuset finns ett härligt 19:e med en mycket prisvärd och trevlig restaurang & bar med internationell mat och medelhavsrätter med klassisk portugisisk touch. Avståndet till Peniche är ca 30 minuter med bil, och här finner man Portugals största fiskehamn och ett stort utbud av fiskrätter. I Peniche kan solnedgången vara värd att invänta, då helst vid den majestätiska klippformationen Nau dos Corvos (Ship of Crows) i Cabo Carvoeiro, Portugals västligaste punkt norr om Cabo da Roca.

 

I den medeltida staden Óbidos finner man uråldriga och väl bevarade byggnader, en underbar liten stad att promenera runt i. Värd att besöka är framförallt kyrkan Igreja de Santa Maria där Alfons V av Portugal, 9 år gammal, gifte sig med sin kusin Isabella av Coimbra. För den konstintresserade är även Museu Municipal väl värt ett besök.

 

>
>

Golfen spelas på anläggningens egna klassbana samt de 4 mycket trevliga och varierande banorna i området som ingår i golfpaketet.

 

Guardian Bom Sucesso är en lättpromenerad och mycket trevlig och utmanande bana i en storslagen natur och inramning. Banan, som breder ut sig över ett 60 hektar stort område, öppnade för spel 2008 och är designad av Donald Steel i klassisk stil, med stora greener och på flera ställen hisnande vacker utsikt över Óbidoslagunen.

 

Till de spektakulärt vackra och utmanande seasidebanorna West Cliffs, Royal Óbidos och Praia d’El rei tar det bara en kvart med bil från Bom Sucesso. Väljer ni vårt blandade golfpaket har ni i grundupplägget 2 rundor West Cliffs + 1 Royal Óbidos + 1 Praia D’El Rei + 1 Campo Real, men detta upplägg kan ni anpassa efter egen smak. Tipset är att inte missa någon av dessa fyra höjdarbanor!

Observera att varken golfvagn eller golfbil ingår utan detta hyr ni på respektive bana om så önskas (PT Golf har ingen hantering/uthyrning av egna vagnar i detta område).

 

Tidsbokning på Bom Sucesso görs på plats med anläggningens golfvärdinna. Väljer ni vårt blandade paket förbokar vi starttider åt er på de fyra övriga banorna och sänder er dessa i god tid innan ankomst.

 

I Gästportalen – inbjudan 28 dagar innan ankomst – finner ni information om tips och egna aktiviteter. Bom Sucesso är ett boende med mycket begränsat gästantal där man själv får planera sin tid, spela fantastisk golf och utforska denna vackra kuststräcka till största delen på egen hand.

 

Golfvärdar tillgängliga från Lissabon. Vi förbokar era starttider inför resan!

 

I lägenheten


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool
Städning var 7:e dag
Parkering utanför boendet
Visa alla
Air-condition Ja
Balkong Ja, egen uteplats
Restauranger Ja, på klubbhuset vid boendet
Reception Öppen 24 timmar
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Kaffemaskin Ja, med kapslar
Ugn Ja
Spis Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Safetybox Ja
Hårtork Ja

 Boende och golfbanor


 

Bom Sucesso Resort

Bom Sucesso Resort, Óbidos Municipality, Portugal

Bom Sucesso Golf

Guardian Bom Sucesso Golf, Portugal

Praia D'El Rey Golf Club

Praia D'El Rey Golf Course, Vale de Janelas, Portugal

West Cliff Golf Club

West Cliff Golf Course, Portugal

Royal Obidos Golf Club

Royal Óbidos Spa & Golf Resort, Óbidos Municipality, Portugal

Campo Real Golf Club

Campo Real Golf Course, Portugal

Priser säsongen 2022/2023


 

Tidsperiod: 01 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.