Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Hotel Eden Estoril

 

Bekvämt, prisvärt och med spektakulär havsutsikt!

 

Fyrstjärniga Eden ligger på vackra Monte Estoril mitt emellan Estoril och Cascais och bara ett par hundra meter från den vackra strandpromenaden som förbinder dessa två pärlor. Strandpromenaden har ett stort antal trevliga restauranger och caféer där man kan avnjuta mat och dryck alldeles vid den mäktiga Atlanten. Man promenerar till Estoril respektive Cascais på bara några minuter.

 

På Eden bor man i en ljus trevlig studio på ca 30 kvm med vardagsrum, pentry (’kitchenette’) och balkong. Samtliga rum har balkong med havsutsikt! Rummen är moderna och utrustade med bra Wi-Fi och TV med internationella kanaler. Hotellet har en trevlig egen restaurang med utsikt över Atlanten och strandpromenaden.

 

Våra Gäster har fri tillgång till utomhuspoolen, den uppvärmda inomhuspoolen, SPA med ett mindre gym samt Jacuzzi. Frukostbuffé ingår!

 

Det är en kort mysig promenad längs havet från klassiska Estoril till fashionabla Cascais. Båda orterna har otaliga välkända och trevliga restauranger som serverar utmärkta fisk-, skaldjurs- och kötträtter. Estoril har Europas största Casino vilket också ligger på promenadavstånd från boendet.

 

Och, bara fem minuter från hotellet går kusttåget in till fantastiska Lissabon med sin historia, sin kulturscen och alla museer, restauranger och upplevelser. Tågresan tar ca 45 minuter.

 

>
>

Här spelar ni golf på Estorils klassiska mästerskapsbana, bara fem minuter från boendet. Kombinera om så önskas med spel även på de välrenommerade Quinta da Marinha (ca 10 min), Oitavos Dunes (ca 10 min) och Penha Longa GC i Sintra (ca 15 min).

 

Estoril, eller Clube de Golfe do Estoril som den egentligen heter, är en av Portugals äldsta klubbar. Banan anlades 1929 och klubben var en av de ursprungliga medlemmarna i det portugisiska golfförbundet när detta grundades 1949. Klubbhuset är en upplevelse utöver det vanliga – här känner man historiens vingslag i den välbevarade, klassiska atmosfären inramad av teak, den silverglänsande prissamlingen, klassiska skinnmöbler och spelbord i grön filt. Serveringen på 19:e hålet har en utsökt meny, uteservering med utsikt mot 18:e green samt pool.

 

Atta ta sig in till Lissabon med sitt fantastiska utbud av kultur, mat & dryck och sevärdheter är oproblematiskt med det klassiska tåget som går längs med kusten in till centrala Lissabon. På detta sätt slipper man trafiken och kan tillbakalutad njuta av resan in till stan, och sedan ’hem’ igen.

I lägenheten


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhus och uppvärmd inomhuspool
Daglig städning
Garage under (10€ per dag)
Visa alla
Restaurang Ja, på Eden samt många i närheten
Air-Condition Ja
Hiss Ja
Balkong Ja
Reception Ja – 24 timmar
Tvättmaskin Nej
Ugn liten Ja – flyttbar
Kaffemaskin Melitta
Laundry service Lämnas mot betalning på hotellet – tillbaka på 24 timmar

 Boende och golfbanor


 

Aparthotel Estoril Eden

Aparthotel Estoril Eden

Estoril Golf

Estoril Golf Club

Quinta do Marinha

Quinta do Marinha Golf Club

Oitavos Dunes

Oitavos Golf Club

Penha Longa

Penha Longa Golf Club

Priser säsongen 2022/2023


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.