Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Hotel Eden Estoril

 

Bekvämt, prisvärt och med spektakulär havsutsikt!

 

Fyrstjärniga Eden ligger på vackra Monte Estoril mitt emellan Estoril och Cascais och bara ett par hundra meter från den vackra strandpromenaden som förbinder dessa två pärlor. Strandpromenaden har ett stort antal trevliga restauranger och caféer där man kan avnjuta mat och dryck alldeles vid den mäktiga Atlanten.

 

På Eden bor man i en ljus trevlig studio på ca 30 kvm med vardagsrum, pentry (’kitchenette’) och balkong. Samtliga rum har havsutsikt! Rummen är moderna och utrustade med bra Wi-Fi och TV med internationella kanaler. Hotellet har en trevlig egen restaurang med utsikt över Atlanten och strandpromenaden. Våra Gäster har fri tillgång till utomhuspoolen, den uppvärmda inomhuspoolen, SPA med ett mindre gym samt Jacuzzi. Frukostbuffé ingår!

 

Det är en mysig promenad längs havet från fashionabla Estoril till klassiska Cascais. Båda orterna har otaliga välkända och trevliga restauranger som serverar utmärkta fisk-, skaldjurs- och kötträtter. Estoril har Europas största Casino vilket också ligger med promenadavstånd från boendet.

 

Och, bara fem minuter från hotellet går kusttåget in till fantastiska Lissabon med sin historia, sin kulturscen och alla museer, restauranger och upplevelser. Tågresan tar 35 minuter.

 

>
>

Spela golf på Estorils klassiska mästerskapsbana, bara fem minuter från boendet. Kombinera med spel även på de välkända golfbanorna Quinta da Marinha (ca 10 min), Oitavos GC (ca 10 min) och Penha Longa GC i Sintra (ca 15 min).

 

Estoril GC, eller Clube de Golfe do Estoril som den egentligen heter, är en av Portugals äldsta klubbar. Banan anlades 1929 och klubben var en av urmedlemmarna i det portugisiska golfförbundet när det grundades 1949. Klubbhuset är en upplevelse utöver det vanliga – här känner man historiens vingslag i den välbevarade, klassiska atmosfären inramad av teak, den silverglänsande prissamlingen, klassiska skinnmöbler och spelbord i grön filt. Serveringen på 19:e hålet har en utsökt meny, uteservering med utsikt mot 18:e green samt pool.

 

I lägenheten


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhus och uppvärmd inomhuspool
Daglig städning
Garage under (10€ per dag)
Visa alla
Restaurang Ja, på Eden aparthotell.
Air-Condition Ja
Hiss Ja
Balkong Ja
Reception Ja – 24 timmar
Tvättmaskin Nej
Ugn liten Ja – flyttbar
Kaffemaskin Melitta
Laundry service Lämnas mot betalning på hotellet – tillbaka på 24 timmar

 Boende och golfbanor


 

Aparthotel Estoril Eden

Aparthotel Estoril Eden

Estoril Golf Club

Estoril Golf Club

Quinta do Marinha Golf Club

Quinta do Marinha Golf Club

Oitavos Golf Club

Oitavos Golf Club

Penha Longa Golf Club

Penha Longa Golf Club

Belas Golf Course

Belas Clube de Campo Golf Course, Alameda do Aqueduto, Belas, Portugal

Priser säsongen 2021/2022


 

Tidsperiod: 01 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.