Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Palm Mar + Luz del Mar, Teneriffa   NYHET!

 

Kombinera södra och norra Teneriffa!

 

Upplev båda sidorna av denna fantastiska ö på en och samma resa. Sydkusten med sitt jämnvarma klimat året om, och den natursköna bergiga norra delen är den perfekta kombon. Börja med en vecka i Palm Mar på södra Teneriffa följt av en avslutningsvecka i Luz del Mar på norra Teneriffa.

 

I Palm Mar bor man i trevliga självhushållslägenheter med 1 sovrum och 1 badrum, stort vardagsrum med fullt utrustat kök. Givetvis med bra Wi-Fi och TV med internationella kanaler. Palm Mar har en mycket fin strandpromenad med en liten ‘egen’ strand, om än med begränsade badmöjligheter. Här finns en fin och välskött strandpromenad med en liten strandrestaurang (chiringuito) som serverar en mycket prisvärd och god dagens lunch samt fina tapas.

 

På norra Teneriffa bor ni på det fantastiska lägenhetshotelletet Luz del Mar i stort dubbelrum med halvpension. Luz del Mar är ett fyrstjärnigt boende som ligger 200 meter från havet och har allt vad man kan önska sig; 24h reception, Wi-Fi internet, vacker utsikt, LCD TV, safe box och ett litet pentry. Hotellet har en trevlig restaurang där halvpension ingår. Uppvärmd utomhuspool, bastu och ett litet gym.

 

>
>

Våra golfbanor på södra Teneriffa – Amarilla och Golf del Sur – är mycket populära och med den verkligt fina Buenavista på norra Teneriffa blir detta 14-dagarspaket en riktig upplevelse för våra golfande Gäster. Klimatet på Teneriffa är mycket jämnt med behagliga temperaturer året runt.

 

Utsikten över Atlanten från Buenavistas klubbhus & golfbana samt från boendet Luz del Mar är fantastisk.

 

Från Skandinavien går dagliga flyg med olika flygbolag och flygpriserna T & R är prismässigt fördelaktiga. Hyrbilen återlämnas på Reina Sud flygplats vid ankomsten från norra Teneriffa.

 

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Uppvärmd utomhuspool
Daglig städning på Luz del Mar
Promenadavstånd till matbutik
Garage/parkering finns
Visa alla
Takfläkt Ja
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum Promenadavstånd
Restaurang Finns flera på promenadavstånd
Tvättmaskin Ja, men inte i alla lägenheter
Diskmaskin Nej
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffekokare Ja

Boende och golfbanor


 

Palm Mar, Teneriffa

Palm Mar, Spanien

Amarilla Golf Club

Amarilla Golf Club, Teneriffa

Golf del Sur Golf Club

Golf del Sur Golf Club

Buenavista Golf Club

Buenavista Golf Club, Teneriffa

Adeje Golf Club

Golf Costa Adeje, Calle Alcojora, Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Spanien

Priser säsongen 2019/2020


 

Tidsperiod: 01 Oktober – 31 Maj

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.