Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Palm Mar, Teneriffa

 

Vintergolf i det underbara kanariska klimatet!

 

Palm Mar är en lugn och trivsam plats på Teneriffas sydkust med sitt fantastiska klimat. Beläget en bit ifrån de hårdast exploterade turistorterna i området är detta en pärla för er som vill ha ett lite lugnare tempo med fokus på trivsel och golf.  Det är endast 10-15 minuters körning till flygplatsen Reina Sur, till golfbanorna samt till de välkända turistorterna Playa de Las Americas & Los Cristianos.

 

Här bor man i trevliga lägenheter fullt utrustade för självhushåll. Palm Mar har en mycket fin strandpromenad med en liten ’egen’ strand, om än med begränsade badmöjligheter. Här finns en fin och välskött strandpromenad med en liten strandrestaurang (chiringuito) som serverar en mycket prisvärd och god dagens lunch samt fina tapas.

 

Byn har ett tiotal bra restauranger på promenadavstånd från boendena och här träffas PT Golfare ofta för mingel, middag, musikunderhållning och utbyte av golfanekdoter. Palm Mar har även en välutrustad liten supermarket som har det mesta man behöver.

 

Flygförbindelserna med Teneriffa är goda. Från Skandinavien finns i princip dagliga flyg till bra priser med en rad olika flygbolag.

>
>

Våra golfpaket inkluderar golf på de trevliga, lättpromenerade banorna Golf de Sur och Amarilla Golf. Möjlighet finns också att inkludera exklusiva och välkända Adeje Golf i golfpaketet.

 

Utflykter, gemensamma middagar och golftävlingar anordnas av vår Golfvärd på plats, med hänsynstagande till antalet gäster vid den aktuella tidsperioden.

 

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool
Ingår ej, men städutrustning finns i lägenheten
Promenadavstånd till matbutik
Parkering/garage till de flesta lägenheter
Visa alla
Takfläkt Ja, i vissa lägenheter
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum Promenadavstånd
Restaurang Finns flera på promenadavstånd.
Tvättmaskin Ja, inte i alla lägenheter
Diskmaskin Nej
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffekokare Ja

Boende och golfbanor


 

Palm Mar, Teneriffa

Palm Mar, Spanien

Amarilla Golf Club

Amarilla Golf Club, Teneriffa

Golf del Sur Golf Club

Golf del Sur Golf Club

Adeje Golf Club

Adeje Golf Club

Priser säsongen 2020-2021


 

Tidsperiod: 01 Oktober – 31 Maj

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.