Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Teneriffa

 

Teneriffas varma, milda klimat gör det till ett solsäkert resmål på vinterhalvåret. Här njuter man av den lugna livsrytmen, det vackra landskapet och avslappnad golf på alltid gröna banor.

Palm Mar

Pärlan Palm Mar!

 

Palm-Mar ligger bara några kilometer från de större turistorterna Los Cristianos och Playa de las Americas på södra Teneriffa. Perfekt för er som vill ha ett lite lugnare tempo med fokus på trivsel och golf. Palm-Mar har en mycket fin strandpromenad med en liten ’egen’ strand.

Södra Teneriffa har ett unikt milt och behagligt klimat året runt, vilket under vintermånaderna gör det till ett formidabelt golfparadis. Vi spelar på Golf del Sur och Amarilla, endast ca 10 minuters körning från boendet.

 

Royal Park Albatros

Med närhet till havet och golfen!

 

På Muthu Royal Park Albatros bor man i ett mycket trevligt lägenhetshotell med reception som är öppen dygnet runt, med 27-hålsbanan Golf del Sur mindre än en kilometer från boendet. Till grannbanan Amarilla Golf är det bara 2,5 km, ca 5 minuters körning.

Lägenheterna är trivsamt inredda och på hotellområdet finns en restaurang, pianobar och tempererad utomhuspool. Längs den närliggande strandpromenaden finner man dessutom ett flertal restauranger, caféer och barer.

 

Teneriffa Syd + Nord

Teneriffa kombinationspaket!

 

Detta är en golfresa utöver det vanliga. Kombinera södra och norra Tenerife i en oförglömlig kombo. En vecka i en av våra fina självhushållslägenheter på Palm Mar, följt av en vecka på magnifika Luz del Mar i öns nordvästra hörn.

Kombinationen bjuder på en varierad bild av denna fantastiska ö, med det majestätiska (3.718 möh) berget Teide i blickfånget. Vacker natur, skönt klimat och härliga golfupplevelser står på programmet.

 

Playa de las Americas
16°
18°
Mån
16°
Tis
16°
Ons
Väder från OpenWeatherMap

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se