Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Alcaidesa   NYHET!

 

Spektakulära Alcaidesa med havsutsikt mot Gibraltar och Afrika.

 

Allra längst söderut på det spanska fastlandet, granne med Gibraltar, hittar vi Alcaidesa. Härnere på sydspetsen har det spelats Ryder Cup på Valderrama samt oräkneliga stortävlingar på emblematiska banor som Sotogrande, La Reserva och San Roque. Denna lugna resort vetter mot sydost med spektakulär utsikt mot Alcaidesa Heathlands elfte hål, mot havet, mot Afrika och Gibraltars karakteristiska berg.

 

Lägenheterna på Nueva Alcaidesa – med ett eller två sovrum samt ett begränsat antal med takterrass –är trevligt inredda och toppmoderna. Samtliga är fullt utrustade med alla bekvämligheter såsom wifi och platt-TV. Köket är fullt utrustat för självhushåll, komplett med diskmaskin, tvättmaskin torkställning och städmateriel.

 

Ett par kilometer från boendet ligger den lilla byn Alcaidesa med trevliga restauranger, caféer, apotek, matbutik och ett trevligt hotell med restaurang och bar. Några kilometer inåt landet ligger den charmiga lilla staden San Roque, och mot havet norrut den vackra hamnstaden Sotogrande med sin marina och gatuliv med ett stort antal trevliga restauranger, barer och caféer. La Línea de la Concepción är en mindre stad en mil söderut, på gränsen till Gibraltar, med marknad och större matvarubutiker.

 

Shortstay på Europas sydspets! En vistelse fylld av bra golf, underbar mat, eviga solnedgångar och strandliv för alla smakriktningar: windsurf, vattenskoter, kitesurf, beachvolley, simturer, dykning och snorkling. Och, varför inte besöka Gibraltar och/eller mytomspunna Tanger på den afrikanska nordkusten, bara en halvtimmes båtfärd bort.

 

>
>

Härnere i detta golf-Mekka har vi 36-hålsanläggningen Alcaidesa alldeles utanför dörren som bjuder på härlig omväxling i form av den kuperade parkbanan Alcaidesa Heathland (golfbil rekommenderas) samt systerbanan – som verkligen gör skäl för namnet – Alcaidesa Links. Push- och elvagnar samt golfbil finns att hyra i receptionen på klubbhuset som ligger 500 meter från boendet. Dessutom spelar vi pärlan La Cañada (9 km/10 min) – som ritades av Robert Trent Jr och från början byggdes för alla caddies och anställda på de välkända mästerskapsbanorna Valderrama och Sotogrande.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna. Starttider för eget spel finns också i begränsad utsträckning i Gästportalen beroende på bana och tidsperiod. Anmälan till tävlingar och aktiviteter såsom middagar och utflykter görs i Gästportalen. Bokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Costa del Sol vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni av vår golfvärd på plats era vouchers för ert golfpaket. Välkommen!

 

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool (stängd okt-apr)
Städning var 7:e dag
2 km till närbutik, 8km till supermarket
Garage under byggnaden med hiss till lägenheterna
Visa alla
Air Condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Hiss Ja, till samtliga lägenher
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum 2 km
Restaurang I klubbhuset samt i byn Alcaidesa
Avstånd playa 2 km
Avstånd golfbana 500 m
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffebryggare Ja
Vattenkokare Ja
Brödrost Ja

Boende och golfbanor


 

Nueva Alcaidesa

Lugar Alcaidesa, 48, 11310 San Roque, Cádiz, Spanien

Alcaidesa Golf Club

Alcaidesa Golf Club

Almenara Golf Club

Almenara Golf Club

Priser säsongen 2019/2020


 

Tidsperiod: 1 Oktober  – 30 April

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!

Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.