Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Punta Umbria   NYHET!

 

Trevligt lägenhetsboende granne med stadsliv, strand och bra golf.

 

Punta Umbria är en gemytlig andalusisk kuststad, vackert belägen på en liten halvö strax söder om centralorten Huelva. Staden har en trevlig lokalbefolkning med caféer, tapasbarer och restauranger. Staden ligger invid en enorm sandstrand som inbjuder till underbara promenader, joggingturer eller svalkande och uppfriskande bad och som kantas av ”chiringuitos” (strandrestauranger).

 

Våra lägenheter – Costa Luz Apartments – som har 1 eller 2 sovrum, 1 badrum och balkong (många med havsutsikt!) ligger bara ett par hundra meter från den fantastiska stranden och blott tio minuters promenad från stadens lilla centrum med sin trevliga gågata och många barer och restauranger. Lägenheterna är ljusa, smakfullt inredda och väl utrustade för longstayboende med välutrustat mindre kök, snabbt Wi-Fi internet samt platt-TV med spanska kanaler. Alla TV-apparater har HDMI-ingång för uppkoppling med medhavd Chromecast, dator, etc.

 

På 7:e våningen finns en trevligt möblerad terrass med milsvid utsikt till vilken alla våra Gäster får nyckel och tillgång. Här finns ett fantastiskt utrymme umgänge med andra Gäster efter en härlig dag på golfbanan. I byggnadens bottenvåning finns en trevlig restaurang där ägaren René tar väl hand om våra Gäster. Här finns också en träningslokal som erbjuder yoga- och pilatespass (betalas separat).

 

>
>

Punta Umbria ligger alldeles invid det vackra och ekologiskt intressanta naturreservatet Doñana – en av Europas viktigaste platser för migrerande fåglar mellan Europa och Afrika – vilket absolut är värt ett besök. Till den äkta sydspanska staden Huelva är det bara ca 20 minuters körning och till kulturstaden Sevilla – med sin fantastiska stadsbild, sin flamenco och ett oräkneligt antal tapasrestauranger som anses vara de bästa i världen – är det 11 mil på bra väg (tar ca 1:15).

 

Vårt unika golfpaket Västra Spanien – Blandad Golf innebär spel på tio olika golfbanor längs Costa de la Luz och in i Portugal, med varierande karaktär, längd och känsla. La Monacilla, Bellavista och Nuevo Portil ligger inom 15 minuters körning, och El Rompido ytterligare 10 minuter bort. För en utflykt till Östra Algarve och spel även på våra övriga banor där, kan vouchers bytas (mot pristillägg) eller köpas till av er Golfvärd!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till tävling görs i Gästportalen och flera tävlingar är gemensamma med våra Gäster på den portugisiska sidan. I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster på Costa de la Luz vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni av vår golfvärd på plats era vouchers för ert golfpaket. Välkommen!

 

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Spanska TV-kanaler
Utomhuspool (säsongsöppen)
Var 14:e dag, med byte av sängkläder och handdukar
Närbutik 200m, stormarknad 1.5 km
Parkering under boendet
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum 5-10 minuters promenad
Restauranger Ja, flera i närheten
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Nej
Mikrovågsugn ja
Ugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja

Boende och golfbanor


 

Punta Umbria Costa Luz

Calle Estrella Polar, 26, 21100 Punta Umbría, Huelva, Spanien

Islantilla Golf Club

Islantilla Golf Club, Paseo Flecha de Nueva Umbría, Lepe, Spanien

Monacilla Golf Club

Monacilla Golf Club

Bellavista Golf Club

Bellavista Golf Club, Crta. Huelva-Aljaraque, Aljaraque, Spanien

Nuevo Portil Golf Club

Nuevo Portil Golf Club

El Rompido Golf Club

El Rompido Golf Club

Isla Canela Golf Club

Isla Canela Golf Club, Calle Golf Norte, Ayamonte, Spanien

Valle Guadiana Links

Valle Guadiana Links by Isla Canela, Avenida Juan Pablo II, Spanien

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Quinta do Vale Golf Club

Quinta do Vale Golf Club

Priser säsongen 2022/2023


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 14 dagars boende och ert valda golfpaket. OBS! Inklusive hyrbil!
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.