Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

AlvorMar

 

Bo trevligt och centralt mitt i restaurangbyn Alvor!

 

AlvorMar ligger perfekt mitt i den oerhört populära ’restaurangbyn’ Alvor. Runt det centrala torget och kvarteren däromkring finns många caféer och restauranger som är öppna och välbesökta året runt. Här blandas den inhemska befolkningen och turisterna på ett trevligt sätt.

 

På AlvorMar bor ni i lägenheter med ett sovrum eller två sovrum och vardagsrum med balkong samt välutrustat kök. Lägenheterna är ljusa, nyrenoverade och toppmoderna, med Wi-Fi och internationella TV-kanaler. På AlvorMar finns en uppvärmd utomhuspool under vinterperioden vilken är tillgänglig för våra gäster utan extra kostnad.

 

Staden Alvor – grundad år 436 som Portus Hannibalis – är mycket populärt och välkänt som en pittoresk och mysig liten fiskeby, med  trevligt folkliv. Tempot är lugnt och på torget sitter gubbarna med sin ”bica” och filosoferar. Nere vid hamnen finns många bra fiskrestauranger där dagens fångst tillreds och serveras direkt från fiskarnas båtar. Kvällspromenaden i solnedgången – eller för den delen morgonjoggen – längs strandpromenaden är balsam för själen.

 

Jazz i Alvor! Varje söndag samlas ett gäng musiker på Resturang O Navegador nere i hamnen. Inträdet kostar 5 € vilket läggs på resturangnotan. Detta är oerhört populärt och musikerna fantastiska. Här svänger det ordentligt och knappt någon av Gästerna klarar att sitta still. Förbokning rekommenderas – missa inte detta!

>
>

Från Alvor mar når man lätt våra olika golf banor i vårt golfpaketet. Oerhört populära Penina ligger bara 10 minuter körning från boendet. De mycket trevliga och lättpromenerade tvillingbanorna Alamos och Morgado (där Europatouren spelats) ligger ca 25 minuters körning.  Till trevliga och populära Silves är det en halvtimmes körning. Palmares GC nära Lagos har en mycket mycket hög standard och har havsutsikt på de flesta hålen samt en fantastisk utsikt från klubbhuset.

 

Vårt unika golfpaketet Västra Algarve – Valfri Golf innebär spel på hela 15 olika golfbanor utefter kusten, från Santo António längst i väster till Vila Sol i Vilamoura.

 

Alltså, med PT Golf har ni marknadens i särklass bredaste och bästa golfpaket med hela 15 högklassiga golfbanor för alla spelnivåer och smakriktningar. Lång och tufft eller kortare och mer tekniskt. Platt och promenadvänligt eller kuperat och hisnande. Spela på bara en eller ett fåtal banor, eller testa en ny bana ”varje dag”. Möjligheterna är nästan oändliga!

 

Från boendet når man lätt och snabbt ett flertal av banorna i golfpaketet, och ingen bana ligger längre bort är trekvart med bil. Alla har de sina egenheter och charm, inte bara vad gäller banlayout och scorekort, utan även vad gäller klubbhus, restaurang och faciliteter. Testa runt och hitta just dina/era favoriter!

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen.

 

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Västra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst välkomnas ni av vår golfvärd som ger er era vouchers för ert golfpaket. Välkommen!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis snabbt Wi-Fi
Internationella TV-kanaler
Uppvärmd utomhuspool
Städning var 6:e dag (ej söndag)
150 meter till matbutik
Hotellet har ingen egen parkering
Visa alla
Air-condition Ja
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum 300 m
Restauranger Ja, finns flera i närheten
Hiss Ja, till samtliga lägenheter
Reception Öppen 24 timmar
Tvättmaskin Nej, tvättstuga med en fri tvätt per vecka. Därutöver  7 € / tvätt
Diskmaskin Nej
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Vattenkokare Ja
Safety box Ja
Hårtork Ja

Boende och golfbanor


 

Alvor Mar

Alvormar Apartamentos Turísticos, Rua Dom Sancho I, Alvor, Portugal

Palmares Golf Club

Palmares Golf Club

Boavista Golf Club

Boavista Golf Club

Penina Golf Club

Penina Golf Club

Santo Antonio Golf Club

Santo António Golf (Parque da Floresta)

Espiche Golf Club

Espiche Golf Club

Morgado Golf Club

Morgado Golf Course, Portimao, Algarve, Portugal

Alamos Golf Club

Alamos Golf Course, Portimão, Portugal

Salgados Golf Club

Salgados Golf Course, R. do Golfe, Guia, Albufeira, Portugal

VilaSol Vilamoura Golf Club

VilaSol Vilamoura Golf Club

Gramacho Golf Club (Pestana)

Gramacho Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Pinta Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Silves Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Alto Golf Club (Pestana)

Amendoeira Golf Resort

Amendoeira Golf Resort, Morgado da Lameira, Alcantarilha, Portugal

Priser säsongen 2022/2023


 

Tidsperiod: 01 Okt – 30 Nov  &  01 Feb – 30 Apr   

OBS! En extra kostnad per natt tillkommer för vistelse i oktober & april.

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.