Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Santa Luzia

 

Den oslipade diamanten i Östra Algarve!

 

Santa Luzia är en bedårande liten fiskeby mindre än 10 minuter väster om Tavira, som har ryktet om sig att tillreda och servera världens godaste bläckfisk. Promenera längs kajkanten och strandpromenaden, njut av den lugna atmosfären, se – eller varför inte delta i – gubbarnas boulematcher i den lilla parken, och beskåda fiskebåtarna med all sin utrustning i den lilla hamnen. Santa Luzia är kort och gott en kommande destination dit de stora turistströmmarna ännu inte nått.

 

I Santa Luzia bor man med närhet till den lokala mataffären, fiskaffären, bagaren och slaktaren i byn. Det finns även en take-away restaurang för avhämtning av delikat grillad kyckling -frango, Portugals ’andra nationalrätt’. Det är fem minuters promenad från boendet till den fina strandpromenaden som totalrenoverades våren 2016, och runt hörnet har man även närhet till alla gemytliga restauranger, caféer och barer.

 

Här bor man i nya, moderna lägenheter fullt utrustade för självhushåll, med komplett kök, stort vardagsrum, Wi-Fi och internationella TV-kanaler. Lägenheterna har 1 sovrum och 1 badrum, alternativt 2 sovrum och 2 badrum. Pool finns på omrpdet och garage under byggnaden.

 

NYHET! Missa inte vår nya voucher med ännu mer variation och våra nya attraktiva Medium & Large golfpaket – läs mer nedan!

>
>

Missa inte den spektakulära sandstranden Praia do Barril! Bara 5 minuters körning från boendet går det lilla tufftufftåget ända ut till stranden där förutom bad och saltstänk även kan njuta av en god lunch på någon av de små restaurangerna. Den östliga delen av stranden – med milslånga promenader i vattenbrynet – kan även nås med båt som utgår från Santa Luzias strandpromenad.

 

Golf! Till ‘hemmaklubben’ Benamor – där vi har dagliga starttider, veckovisa tävlingar och härligt umgänge på 19:e – är det bara en kvart med bil. Ytterligare fem minuter och man är på de högklassiga tvillingbanorna Quinta da Ría och Quinta da Cima som varit värd för den europeiska Seniortouren flera gånger. På en dryg halvtimme når man också den utmananade pärlan Quinta do Vale och den kuperade natursköna Castro Marim nära gränsen, liksom våra spanska banor Costa Esuri, Isla Canela, Islantilla med flera.

 

NYHET! Vårt unika golfpaket Östra Algarve & Västra Spanien innebär spel på hela 13 golfbanor längs denna härliga kuststräcka. Utöver era rundor på Benamor och Quinta da Ria/Cima innehåller ert golfpaket vår unika Voucher Östra Algarve & Västra Spanien som ger valfritt spel på Castro Marim och Quinta do Vale samt våra 8 banor i Västra Spanien (Valle Guadiana Links, Isla Canela, Islantilla, El Rompido North & South, La Monacilla, Bellavista och Nuevo Portil). Observera att fri golfbil ingår i denna voucher på de något kuperade Castro Marim och Quinta do Vale.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen och flera tävlingar är gemensamma med våra Gäster på den spanska sidan.

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Östra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni av vår golfvärd på plats era vouchers för ert golfpaket. Välkommen!

 

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool
Städning var 15e dag
400m till matbutik
Garage under byggnad
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum och sovrum
Hiss Endast ett fåtal lägenheter har hiss
Balkong Ja, med bord och stolar
Restaurang Finns flera inom gångavstånd
Reception Ja, PT Golfs service kontor i Tavira
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffekokare Ja

Boende och golfbanor


 

Santa Luzia

R. José de Brito Panela 5, 8800-562 Santa Luzia, Portugal

Isla Canela Golf Club

Isla Canela Golf Club, Calle Golf Norte, Ayamonte, Spanien

Valle Guadiana Links

Valle Guadiana Links by Isla Canela, Avenida Juan Pablo II, Spanien

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Quinta da Ria Golf Club

Quinta da Ria Golf Club

Benamor Golf Club

Benamor Golf Club

Quinta do Vale Golf Club

Quinta do Vale Golf Resort, Golfe e Urbanizações Vale do Odiana – Sucursal Eiras da Achada, Castro Marim, Portugal

Quinta da Cima

Quinta da Cima, Portugal

Islantilla Golf

Islantilla Golf Club, Paseo Flecha de Nueva Umbría, Lepe, Spanien

El Rompido

El Rompido Golf, Av. Playas de Cartaya, El Rompido, Spanien

Bellavista

Bellavista Golf Club, Crta. Huelva-Aljaraque, Aljaraque, Spanien

La Monacilla

La Monacilla Golf, Aljaraque, Spanien

Nuevo Portil

Golf Nuevo Portil, Nuevo Portil, Spanien

Priser säsongen 2020/2021


 

Tidsperiod: 15 September – 31 Maj

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.