Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Colina Verde

 

Egen 9-hålsbana med fri golf på en härligt trivsam liten resort!

 

Välkommen till denna trivsamma anläggning mellan Tavira och Vilamoura! Detta är det perfekta valet för er som vill spela och träna golf i er egen takt, när ni vill. Med en 9-hålsbana, där ni har fritt spel, alldeles utanför dörren är Colina Verde det perfekta valet för er som vill slippa stress och tidsbokning. Dessutom, för nybörjaren/klubbhandicapparen är detta en perfekt bana för att träna i lugn och ro – bara att kliva ut, ’lägga bollen i rännan’ och spela. Och, har ni vänner som bor med PT Golf någon annanstans är de välkomna att spela med er utan kostnad!

 

Colina Verde ligger bara drygt 15 minuters bilkörning på väg N-125 från Tavira, och ytterligare 5 minuter till Cabanas och Benamor Golf. Boendet består av mycket trevliga lägenheter med 1 sovrum och 1 badrum med vardagsrum och kök. På anläggningen finns en stor soluppvärmd utomhuspool,  tennis, gym, SPA och jacuzzi – allt inkluderat för våra Gäster.

 

Området kring Colina Verde är lugnt och fridfullt. I närområdet finns dock ett antal mycket bra restauranger, inte minst i de närliggande byarna Fuseta och Moncarapacho.  Här hittar ni mycket trevliga fiskrestauranger som serverar alla sorters grillad och stekt fisk. Dagsfärsk och nyfångad – peka i kylmontern och den tillagas ’á la minute’. Den charmerande lilla byn Luz de Tavira ligger bara 10 minuters bilfärd österut med restauranger och en inbjudande atmosfär. Åt andra hållet (ca 10 min) har man staden Olhão som har en av Algarves mest välrennomerade Mercados med allt man kan tänka sig. Olhão är Algarves största fiskehamn där alla sorters fisk och skaldjur landas, säljs och serveras dagligen.

 

NYHET! Missa inte vår nya voucher med ännu mer variation och våra nya attraktiva Medium & Large golfpaket – läs mer nedan!

 

>
>

Stalltipset: Missa inte den spektakulära sandstranden Praia do Barril. Det är ca 10 minuters körning till Santa Luzia där det går ett litet tufftufftåg direkt ut till stranden. Förutom den ’evighetslånga sandstranden’ finns här ett antal restauranger för mycket bra och prisvärd lunch.

 

Förutom er ’egen’ 9-hålare utanför dörren är det nära till många andra banor i golfpaketet. Till Benamor i Cabanas tar det ca 20 minuter, och ytterligare fem minuter så är man på de fantastiska tvillingbanorna Quinta da Ría och Quinta da Cima.

 

NYHET! Vårt unika golfpaket Östra Algarve & Västra Spanien innebär spel på hela 13 golfbanor längs denna härliga kuststräcka. Utöver era rundor på Benamor och Quinta da Ria/Cima innehåller ert golfpaket vår unika Voucher Östra Algarve & Västra Spanien som ger valfritt spel på Castro Marim och Quinta do Vale samt våra 8 banor i Västra Spanien (Costa Esuri, Isla Canela, Islantilla, El Rompido North & South, La Monacilla, Bellavista och Nuevo Portil). Observera att fri golfbil ingår i denna voucher på de något kuperade Castro Marim och Quinta do Vale.

 

Tidsbokning- förutom för spel på Colina verde som är fritt – för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen och flera tävlingar är gemensamma med våra Gäster på den spanska sidan.

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Observera att denna begränsning enbart avser rundor bokade i Gästportalen – bokning av rundor direkt med banorna/klubbarna görs helt fritt. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Östra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni era vouchers för ert golfpaket av vår golfvärd . Välkommen!

 

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Portugisiska TV-kanaler
Utomhuspool
Städning var 7:e dag
Flera matbutiker finns i närheten
Ett fåtal lägenheter har garage
Visa alla
Hiss Nej, endast ett fåtal lägenheter har hiss
Balkong Ja, samtliga lägenheter
Air Condition Ja, i vardagrum samt sovrum.
Städning Ja, veckovis
Restaurang Ja, finns flera i närheten
Reception Ja, 24 timmar
Tvättmaskin Tillgängligt på boendet
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja, med grillugn
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Nej
Kylskåp Ja
Frys Frysfack

Boende och golfbanor


 

Colina Verde Golf Resort

Colina Verde Golf & Sports Resort, Moncarapacho, Portugal

Isla Canela Golf Club

Isla Canela Golf Club, Calle Golf Norte, Ayamonte, Spanien

Costa Esuri Golf Club

Costa Esuri Golf Club H2O, Avda. Juand Pablo II, Ayamonte, Spanien

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Quinta da Ria Golf Club

Quinta da Ria Golf Club

Benamor Golf Club

Benamor Golf Club

Quinta do Vale Golf Club

Quinta do Vale Golf Resort, Golfe e Urbanizações Vale do Odiana – Sucursal Eiras da Achada, Castro Marim, Portugal

Quinta da Cima

Quinta da Cima, Portugal

Quinta do Vale

Quinta do Vale Golf Resort, Golfe e Urbanizações Vale do Odiana – Sucursal Eiras da Achada, Castro Marim, Portugal

Islantilla Golf

Islantilla Golf Club, Paseo Flecha de Nueva Umbría, Lepe, Spanien

El Rompido

El Rompido Golf, Av. Playas de Cartaya, El Rompido, Spanien

Bellavista

Bellavista Golf Club, Crta. Huelva-Aljaraque, Aljaraque, Spanien

La Monacilla

La Monacilla Golf, Aljaraque, Spanien

Nuevo Portil

Golf Nuevo Portil, Nuevo Portil, Spanien

Priser säsongen 2019/2020


 

Tidsperiod: 15 September – 31 Maj

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.