Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Castro Marim

 

Lyxigt resortboende i vackra Castro Marim vid spanska gränsen!

 

Castro Marim är ett fyrstjärnigt resortboende av allra högsta klass. Beläget alldeles vid den spanskportugisiska gränsen är det perfekt placerat med en halvtimme till Faro och en timme till Sevilla flygplats.  Boendet ligger på golfbanan som har tre vackra 9-hålsslingor – vilka varieras i olika artonhålare – där golfbil alltid ingår.

 

På anläggningen finns två (!) driving range och ett fint område för närspelsträning. Dessutom finns ett bra gym som ingår för våra Gäster, samt cykeluthyrning i receptionen. Boendet är i villor av högsta klass bestående av två eller tre sovrum, två badrum och stort vardagsrum som är moderna, ljusa, rymliga, smakfullt inredda och fullt utrustade för en trivsam longstayvistelse.  Alla lägenheter har fullt utrustat kök, bra Wi-Fi, internationella TV-kanaler och vacker utsikt.

 

Boendet ligger bara fem minuters körning från den vackra romerska staden Castro Marim, med sitt 1600-talsslott och genuina atmosfär. Castro Marim ligger i naturreservatet Sapal som är ett av Portugals viktigaste områden för djurliv och flyttfåglar  – ett formidabelt mekka för den fågeskådningsintresserade. Utflykter norrut längs gränsfloden Guadiana är en upplevelse, med besök till pärlorna Mertola och Alcoutim som riktiga höjdare, liksom den närliggande (fem minuters körning) lilla byn Monte Francisco med sina många små trevliga restauranger. Besök till den historiska gränsstaden Vila Real de Santo António är också att rekommendera, liksom dess spanska tvilling Ayamonte en tiominuters båttur över gränsfloden Guadiana. Bägge städerna bjuder på härliga marknadsupplevelser med allt från levande djur till hantverk och krimskrams.

 

Våra Gäster på Castro Marim deltar i alla de aktiviteter, sammankomster och utflykter som anordnas i Tavira och Cabanas. Körtiden från Castro Marim till Tavira är endast 25 minuter på den avgiftsfria kustvägen N-125.

 

>
>

Castro Marim har ett magnifikt klubbhus med restaurang, poolområde, solarium, bastu och gym vilket är inkluderat för våra Gäster. 19:e hålet är en njutning med bra mat och dryck samt spektakulär utsikt över golfbanan och Atlanten.

 

Förutom ’hemmabanan’ Castro Marim, med sina tre vackra 9-hålsslingor, är det nära till övriga banor i golfpaketet. Till tvillingbanorna Quinta da Ría och Quinta da Cima tar det ca 15-20 minuter, och ytterligare fem minuter så är man på Benamor i Cabanas. I närheten av boendet ligger också den utmanande pärlan Quinta do Vale (designad av Seve Ballesteros) och våra spanska banor Costa Esuri, Isla Canela, Islantilla med flera når man snabbt och enkelt via motorvägsbron över Guadiana.

 

Vårt unika golfpaket Östra Algarve – Blandad Golf innebär spel på sju olika golfbanor längs kusten. Observera att golfbil alltid är inkluderat i rundan på Castro Marim! För spel på flera av våra 7 banor i Västra Spanien kan vouchers bytas eller köpas till av er Golfvärd som finns i Tavira.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster. Anmälan till våra tävlingar görs i Gästportalen och flera tävlingar är gemensamma med våra Gäster på den spanska sidan.

I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats i Algarve enligt principen ‘spela en, boka en’. Observera att denna begränsning enbart avser rundor bokade i Gästportalen – bokning av rundor direkt med banorna/klubbarna görs helt fritt. Tidsbokningen i Gästportalen är gemensam för alla våra Gäster i Östra Algarve vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner.

 

Vid ankomst erhåller ni era vouchers för ert golfpaket av vår golfvärd . Välkommen!

 

Lägenhetsfakta


wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Pool utanför boendet
Städ var 15:e i dag
2km till matbutik
Ingen parkering tillhörande boendet
Visa alla
Air-condition Ja, i vardagsrum och sovrum
Hiss Nej
Balkong Ja, med bord och stolar
Städning Ja, var 15:e i dag
Restaurang Ja i klubbhuset
Reception Ja, 24 timmar
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffekokare Ja

Boende och golfbanor


 

Castro Marim

Castro Marim, Portugal

Isla Canela Golf Club

Isla Canela Golf Club, Calle Golf Norte, Ayamonte, Spanien

Costa Esuri Golf Club

Costa Esuri Golf Club H2O, Avda. Juand Pablo II, Ayamonte, Spanien

Castro Marim Golf Club

Castro Marim Golfe and Country Club, Portugal

Bilder och klipp


 

Priser säsongen 2018/2019


 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se