Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Golf Plaza Apartments, Teneriffa   

 

Med närhet till havet och golfen!

 

På Grand Muthu Golf Plaza Hotel bor man i ett mycket trevligt lägenhetshotell med reception som är öppen dygnet runt, med 27-hålsbanan Golf del Sur mindre än en kilometer från boendet. Till grannbanan Amarilla Golf är det bara 2,5 km, ca 5 minuters körning. Lägenheterna är inte speciellt stora, men mycket trivsamt inredda och väl utrustade med bra wi-fi och TV med internationella kanaler. På hotellområdet finns en restaurang, pianobar, gym och tempererad utomhuspool. Denna pärla på södra Teneriffa är perfekt för er som vill ha ett lite lugnare tempo med fokus på havsnära trivsel och golf.

 

Längs den närliggande strandpromenaden finner man ett flertal restauranger, caféer och barer. Härifrån promenerar man förslagsvis till den lilla byn Los Abrigos, känd för sina utmärkta fiskrestauranger och trevlig utsikt över hamnen. Här finns även en liten badstrand. I hotellets närområde finns flera små butiker, och 200 meter uppåt gatan ligger den irländska puben, där det som regel alltid är hjärtlig stämning med musik och sport på storbilds-TV.

 

Det mer välkända turistområdet Los Cristianos/Las Américas når man på 20 minuter då ni snabbt kommer ut på motorvägen som leder hela vägen fram. Känner man inte för att ta bilen så finns en busshållplats utanför hotellet med trafik till ett stort antal destinationer.

>
>

Våra golfpaket inkluderar golf på de trevliga, lättpromenerade banorna Golf de Sur och Amarilla Golf. Möjlighet finns också att inkludera den välkända Adeje Golf (körtid ca 20 min) i golfpaketet.

 

Vänligen notera att vi inte har Golfvärd på plats på Teneriffa, och därmed inget organiserat program med golftävlingar, middagar, etc. Vid resa till Teneriffa får våra Gäster därmed ’sköta sig själva’ och njuta av det fantastiska klimatet, härlig golf, egna trevliga utflykter samt den underbar maten. Vi förbokar dock era starttider inför resan om ni så önskar!

 

 

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Uppvärmd utomhuspool och gym
Fyra gånger per vecka
500 meter från boendet
Parkering finns utanför boendet
Visa alla
Air Condition Nej
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum Promenadavstånd
Restaurang Finns flera på promenadavstånd.
Tvättmaskin Gemensam tvättstuga, som kostar 5 euro
Diskmaskin Nej
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffemaskin Ja
Hårtork Ja
Safety Box Ja

Boende och golfbanor


 

Grand Muthu Golf Plaza Hotel, Teneriffa

Grand Muthu Golf Plaza, Avenida J.M. Galván Bello, Spanien

Amarilla Golf Club

Amarilla Golf Club, Teneriffa

Golf del Sur Golf Club

Golf del Sur Golf Club

Adeje Golf Club

Adeje Golf Club

Prisdiskussion pågår för säsongen 2023/2024


 

Tidsperiod: 01 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.