Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Alcaidesa, Sotogrande   NYHET!

 

Spektakulära Alcaidesa med havsutsikt mot Gibraltar och Afrika.

 

Allra längst söderut på det spanska fastlandet, granne med Gibraltar, hittar vi Alcaidesa. Härnere på sydspetsen har det spelats Ryder Cup på Valderrama samt oräkneliga stortävlingar på emblematiska banor som Sotogrande, La Reserva och San Roque. Denna lugna resort vetter mot sydost med spektakulär utsikt mot Alcaidesa Heathlands elfte hål, mot havet, mot Afrika och Gibraltars karakteristiska berg.

 

Lägenheterna på Nueva Alcaidesa – med ett eller två sovrum samt ett begränsat antal med takterrass – är nybyggda och toppmoderna. Samtliga är fullt utrustade med alla bekvämligheter såsom wifi och platt-TV. Köket är fullt utrustat för självhushåll, komplett med diskmaskin, tvättmaskin torkställning och städmateriel.

 

Ett par kilometer från boendet ligger den lilla byn Alcaidesa med trevliga restauranger, caféer och ett trevligt hotell med restaurang och bar. Några kilometer inåt landet ligger den charmiga lilla staden San Roque, samt ytterligare en bit bort den vackra hamnstaden Sotogrande med sin marina och gatuliv med ett stort antal trevliga restauranger, barer och caféer.

 

De klassiska turistorterna Estepona (34 km/25 min) och Marbella (63 km/ 45 min) ligger på utflyktsavstånd norrut längs kusten. Gibraltar med sin speciella historia och emblematiska klippor (bara en halvtimme från boendet) bör inte heller missas. Och varför inte ta en dagsutflykt över vattnet till den mytomspunna handelsstaden Tanger på Afrikas nordspets?! Båtar går flera gånger om dagen från Tarifa (43 km/40 min) och överfarten tar en timme.

>
>

Detta är Longstay på Europas sydspets! En vistelse fylld av bra golf, underbar mat, eviga solnedgångar och strandliv för alla smakriktningar: windsurf, vattenskoter, kitesurf, beachvolley, simturer, dykning och snorkling. Och, varför inte besöka Gibraltar och/eller mytomspunna Tanger på den afrikanska nordkusten, bara en timmes båtfärd bort.

 

Härnere i detta golf-Mekka har vi 36-hålsanläggningen Alcaidesa alldeles utanför dörren som bjuder på härlig omväxling i form av den kuperade parkbanan Alcaidesa Heathland samt systerbanan – som verkligen gör skäl för namnet – Alcaidesa Links. Vidare njuter vi här av de närliggande kanonbanorna Almenara med sina 3 x 9 vackra och varierande hål samt klassiska 36-hålsanläggningen San Roque med sin Old & New Course. Till detta kommer den trevliga Doña Julia strax söder om Estepona, ca 20 minuters bilfärd norrut längs kusten. Summa summarum en fantastisk blandning av fina, utmanande golfbanor i ett ljuvligt landskap.

 

 

 

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool
Städning var 7:e dag
3km till matbutik
Garage under byggnaden
Visa alla
Air Condition Ja, i vardagsrum samt sovrum
Hiss Ja, till samtliga lägenher
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum 5 km
Restaurang I klubbhuset (500 m) samt flera vid/på playan (5 km)
Avstånd playa 5,0 km
Avstånd golfbana 500 m
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Spis Ja, med 4 plattor
Ugn Ja
Kylskåp Ja
Frys Ja
Kaffebryggare Ja
Vattenkokare Ja
Brödrost Ja

Boende och golfbanor


 

Nueva Alcaidesa

Nueva Alcaidesa Sea & Golf, San Roque, Spanien

Alcaidesa Golf Club

Alcaidesa Golf Club

Almenara Golf Club

Almenara Golf Club

San Roque Old Golf Club

San Roque Old Golf Club

Doña Julia Golf Club

Autovía A-7, km 146, 29690 Casares, Málaga, Spanien

Priser säsongen 2018/2019


 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.

Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se