Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Coto Sancti Petri   NYHET!

 

Gyllene sandstränder, spektakulärt ljus och fantastisk golf!

 

Vårt trivsamma boende Coto Sancti Petri ligger på promenadavstånd till stranden La Barrosa. Här bor man i trevliga lägenheter som är enkelt möblerade och välutrustade för självhushåll. Lägenheterna har 2 sovrum och 1 badrum, rymligt vardagsrum, komplett kök och balkong. Centralt på boendet ligger utomhuspoolen och en trevlig trädgård som inbjuder till en stunds avkoppling.

 

På strandpromenaden längs med La Barrosa – som sägs vara en av de finaste stränderna i världen tack vare sin längd, mjuka sand, behagliga vattentemperatur, långgrunda natur och fantastiska ljus – finns en rad tapasbarer och fiskerestauranger. Här är fantastiskt att promenera i sanden, med den fantastiska vyn över fortet Castillo Sancti Petri och havet i väster.

 

Boendet ligger cirka 20 km från det gamla fiskesamhället Conil de la Frontera, som de senaste åren blivit ett populärt resemål medan man lyckats behålla den autentiska spanska bykänslan. Området gränsar till havet och har en 16 km lång sträcka av ljuvliga sandstränder med gyllene sand. Här finns många restauranger och tapasbarer som serverar lokala fisk- och skaldjursrätter. Framförallt längs strandpromenaden och i den lilla stadskärnan med sina små torg finns det mängder av mysiga platser att avnjuta sin middagen samtidigt som man tittar på människorna som strosar förbi. Typiska rätter från området är Atún Encebollada (tonfisk tillagat med lök) och Chocos con patatas (bläckfisk med potatis).

 

>
>

Vi bokar er hyrbil för uttag och återlämning på Málaga flygplats. Körningen till Coto Sancti Petri är en naturupplevelse och tar 2½ timme längs medelhavskusten söderut ner till Algeciras och sedan genom nationalparken Los Alcornocales över till Costa de la Luz. Den lite slingrigare och natursköna inlandsvägen genom Andalusiens kuperade landskap tar ca 3 timmar och frestar med trevliga fika- eller matstopp i någon av alla de autentiska byarna längs denna rutt. Lite längre att köra från flygplatsen kanske, men en härlig naturupplevelse i sig.

 

Till Cadiz, storstaden på Andalusien’s Atlantkust, är det cirka 30 km. Cadiz pittoreska kullerstensgator, stenbyggnader och historiska arv gör detta till ett självklart utflyktsmål. Grundad redan omkring 1100 f.Kr. är detta en av av världens äldsta sjöstäder, och det var också från Cadiz hamn som Columbus påbörjade sin Amerikaresa.

 

Vårt unika golfpaket Västra Spanien – Cadiz ger valfritt spel på åtta golfbanor med varierande karaktär, längd och känsla längs denna vackra del av Costa de la Luz. Till 36-hålsanläggningen Club de Golf Novo Sancti Petri är det bara 10 minuters körning och till Sancti Petri Hills Golf, La Estancia Golf och Campano Golf cirka 15 minuter med bil.

 

Tidsbokning för eget spel görs via mail, telefon och/eller besök på banorna/klubbarna samt i Gästportalen där förbokade tider finns öronmärkta för PT Golf’s Gäster, vilket ger omväxling och spel tillsammans med både nya och gamla vänner. Tävlingsanmälan görs i Gästportalen. I Gästportalen kan 10 rundor (eget spel samt tävlingar) bokas hemifrån, medan resterande bokas på plats enligt principen ‘spela en, boka en’.

 

Vid ankomst erhåller ni av vår golfvärd på plats era vouchers för ert golfpaket. Välkommen!

Lägenhetsfakta


 

wifi
Gratis trådlöst internet
Internationella TV-kanaler
Utomhuspool
Städning var 7:e dag
4km till matbutik
Utanför lägenheterna
Visa alla
Värmeaggregat Ja
Balkong Ja, med bord och stolar
Avstånd centrum 1km
Restauranger Ja, flera inom gångavstånd
Tvättmaskin Ja
Diskmaskin Ja
Mikrovågsugn Ja
Ugn Ja
Spis Ja, 4 plattor
Kylskåp Ja
Frys Ja

Boende och golfbanor


 

Coto Sancti Petri

Coto De Sancti Petri, Calle Maracaibo, Chiclana de la Frontera, Cádiz, Spanien

Novo Sancti Petri

Club de Golf Novo Sancti Petri, Chiclana de la Frontera, Spanien

Sancti Petri Hills Golf

Sancti Petri Hills Golf, Chiclana de la Frontera, Spanien

Campano Golf

Club de Golf Campano, N-340, Chiclana de la Frontera, Spanien

La Estancia Golf

Golf La Estancia, Camino Colada de Fuente Amarga, Chiclana de la Frontera, Spanien

Benalup Golf

Fairplay Golf & Spa Resort, Calle la Torre, Benalup-Casas Viejas, Spanien

Villanueva Golf

Villa Nueva Golf Resort, Avenida Vía Augusta, Spanien

Montenmedio Golf

Montenmedio Golf & Country Club, N-340, Vejer de la Frontera, Spanien

Priser säsongen 2020/2021


 

Tidsperiod: 1 Oktober – 30 April

 

Priserna är baserade på 30 dagars boende och ert valda golfpaket.
Samtliga priser anges per person och baseras på att två personer delar boende.

 

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se

 

De interiörbilder som används är illustrativa och avsedda att förmedla en känsla av boendet. De ska ses som informativa och vägledande, men representerar inte nödvändigtvis just den lägenhet du som Gäst på boendet kan komma att tilldelas.

 

Önskemål om ett visst läge (t.ex. havsutsikt, eftermiddagssol, etc) eller en specifik lägenhet (t.ex. ”samma som förra året”) emottages och tillgodoses i möjligaste mån. PT Golf kan emellertid aldrig lova eller garantera tillmötesgående av sådana önskemål på grund av faktorer och skeenden utanför PT Golf’s kontroll.