Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Höstens tredje PT Golfnytt, det sista för året.

 

Tack! Nära 900 Gäster har vi fått äran och nöjet att välkomna till oss denna comebackhöst. En alldeles fantastisk siffra som vi inte hade kunnat drömma om så sent som i september månad. Vi ropar ett extra TACK till de nästan 200 Gäster som denna höst reste med oss på PT Golf för allra första gången – hoppas vi mötte och överträffade era förväntningar och snart får välkomna er tillbaka till oss igen!

 

I detta nummer av PT Golfnytt tar vi en fotvandring genom Algarve’s mest underskattade stad – Faro. Vi besöker också Centrala Algarve med stammisarna Anki & Paul samt avrundar så här i adventstid med ett smaskigt recept på saffransskorpor.

 

Har du ännu inte bokat för våren så är det nu hög tid. Det är fullt på flera ställen och bokningstrycket är högt, så fram med kalendern, tänk igenom resealternativen och skicka in din intresseanmälan idag!

 

Hela numret läser du här!

 

Efter det senaste 1½ året av påtvingad ”longstaypaus” är vi verkligen superdupermotiverade och angelägnare än någonsin att överträffa era förväntningar på longstay golfresor till Portugal och Spanien. Med över 50 högklassiga boenden och mer är 70 banor för alla smaker och spelnivåer ser vi fram emot att få hälsa er välkomna till oss – än en gång eller för allra första gången!

 

Missa inte nästa nummer, anmäl dig till våra nyhetsbrev och få PT Golfnytt rakt i inkorgen. Nästa utgåva kommer i början av februari.

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se