Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Hösten 2022 & Våren 2023

 

PT Golfs höstsäsong 2022 närmar sig sitt slut och julen & nyår kommer närmare för varje dag.

 
Inför våren 2023 erbjuder PT Golf många trevliga och fina boenden på våra olika destinationer där unika golfpaket erbjuds för våra gäster.
 

Vi kommer även att lansera några nyheter inom kort inför den kommande vårsäsongen 2023.
 

Vid en återblick på den nu pågående höstsäsongen 2022 är det glädjande att notera att antalet resenärer börjat strömma till igen efter coronapandemin.
Som tidigare meddelats är det riktigt glädjande att våra destinationer under hösten 2022 återigen har ett stort antal gäster för golf med många tävlingar och att gästerna varit mycket aktiva på våra övriga aktiviteter.

 

Inför vår säsongen 2023 vill vi framhäva att områdena Centrala Algarve, Västra Spanien och Södra Spanien sticker ut lite extra. Detta beror främst på att tillgängligheten till de fina boendena och förbokade starttider fungerar mycket bra, samt att golfbanorna är i utmärkt skick.
All information om områdena Centrala Algarve & Västra Spanien & Södra Spanien Sancti Petri i Cadiz området finner ni på vår hemsida under flikarna Short & Longstay i Centrala Algarve & Västra Spanien Costa de la Luz samt Cadiz området.

 
Vidare har vi kvar några av våra handplockade boenden i västra Algarve där det finns plats till våren 2023 och vi önskar återigen gamla som nya Gäster ” Varmt välkomna”!

 
Vi ses till våren 2023.
 
PT Golf

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se