Mail icon info@ptgolf.se Phone icon +46406937676
Klicka för att söka

Årets sista PT Golfnytt, tack för en härlig höst!

 

 

2019 lider mot sitt slut och i årets sista PT Golfnytt blickar vi tillbaka på höstens 115 tävlingar där hela 3.100 fantastiska deltagare umgåtts, skrattat, jublat och svurit. Vi gratulerar också våra sju HIO-ess som lyckats med denna bedrift under höstens longstay!

 

Vi blickar framåt mot 2020 och tar en närmare titt på det nya världshandicapsystemet (WHS) som införs i Sverige den 1 mars. Dessutom bjuder vi på nyheten Quinta do Algarvio, en lyxig pärla vackert belägen på en höjd ovanför Carvoeiro med en fantastisk utsikt över Algarves otroliga kustlinje. Här välkomnas ni att njuta i ljusa och moderna lägenheter av absolut toppklass och vid den vinteruppvärmda saltvattenspolen.

 

Vi vill dagen till ära också passa på att önska en trevlig första advent, och vad passar väl i dagarna bättre än att baka äkta spanskt julgodis?! I decembernumret av PT Golfnytt hittar ni receptet på klassisk turrón – fantastiskt gott till ett glas cava eller till glöggen!

 

 

Hela numret läser du här! Trevlig läsning!

 

 

Missa inte nästa nummer, anmäl dig till våra nyhetsbrev och få PT Golfnytt rakt i inkorgen. Nästa nummer kommer i början av februari, på återseende!

Kontakta oss

Phone icon +46406937676

Mail icon info@ptgolf.se